Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    324
    Beğenilmiş
    105

Spyder v.s. GV 650 ??

herkese selam bu muhteşem forumun üyeleri
    ciddi olarak aklıma bir şeyler takıldı ve sizlere sorup paylaşmak istiyorum..

bir çok forumda, satılık/alınık ilanlarında, kişiler kendi motorlarını satarken, opsiyonel olarak hyosung GV 650 ile takas yapmak istediklerini gördüm.. biraz inceledim GV650 yi..
    yanlış hatırlamıyorsam japon marka ve cc olarak yüksek bir motor. 2 el ilanlarındada en genç 2008 modelleri yayında. fakat bikaç hafta öncesine kadar birsürü 2011 SPYDER 2.el modelleri satılık ilanlarından kaldırıldı ki; daha 1000km bile yapmamış sürücüler Spyderlarını satışa koymuşlardı.. ve bu bende ACEBA? ?? diye bir sürü soru işareti oluşturdu

benim en büyük çelişkiye düştüğüm nokta şu;
    özellikle 2011 Spyder Modeline (250/350cc) takıntılı bir şekilde bağlıyım,, idealim bi SPYDER motorumun olması. velhasıl yukarda yazdıklarım ve hyosung Gv650 aklımı çelmiyor değil..
    sizlerden istediğim (fiyat mevzusunu saymazsak eğer) SPYDER ve GV650'yi + ve - yönleriyle deneyimlerinizle bilgilerinizle değerlendirmeniz...
    yada deneyimi olanlar Daytona-GV650'yide karşılaştırabilirler..
    okuyan veya cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ediyorum

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Elma ile armutu kıyaslıyoruz ama madem sormuşun, ben de en gereksiz olanını yazayım..

- GV 650'nin 0 - 100km hızlanması 4 saniyenin altında. Spyder'ı bilmiyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    merhaba teoman hyosung GV 650 kore malı japon kalitesinde sınfının en seri kuvvetli makinası 72 bg 220 km çıkabilen hepimizin favorisi bir makina fakat
    tam tarihi bilemiyorum fakat 2006 senesinde galiba türkiyeye global firması getirdi 2010 yılında kanununi makinayı globalden zorla aldı türkiyeye enjektörlü 80 bg olarak getirmeye başladı ve bir kaç makinadan sonra makinayı getirmez oldu parçaları çok pahalı ve kanuninin servislerinin eline kalıyorsun 2010 a kadar gelen makinaların kronik bazı surunları vardı biri dışında diğerleri kullanıcıların çabalarıyla çözüldü gibi fakat konjektör yakma sorunu nerdeyse her makinanın başına geliyor yapıyorlar bazıları düzeliyor bazıları tekrar yakıyor bunun dışında çok hoş makina
    Gelelim SPYDER e makinası çin olan orta sınıf fiatına ve çin makinalarına göre en uygun ve sağlam makinadır tarz olarak rakipsizdir bu tarz seri üretim bir makina yok bu makinayı alanlar sırf tarzı için alıyorlar makinanın kullanıcıları arızadan veya başka bir sıkıntısından değil ya paraya sıkıştıklarından yada tarz değiştirmek istediklerinden heveslerini alınca bu makinayı satılıga çıkarıyorlar fakat aslında pekte satmak istemiyorlar makinaya istedikleri fiatlara bakarsan sıfırla nerdeyse aynı fiata o rakamı veren herkes gider sıfırını peşin fiatına taksit kampanyasıyla daha uyguna alır
    Konu CELİL tarafından (03.Ekim.2011 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Elma ile armut bile değil bu karşılaştırma :? Elma ile helikopter falan

Eski bir GV650 kullanıcısı olarak Celil ağabeyimin söylediklerinin üzerine ekleyebileceğim gek şey Güney kelimesi

Güney Kore
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elma ile armut bile değil bu karşılaştırma :? Elma ile helikopter falan

Eski bir GV650 kullanıcısı olarak Celil ağabeyimin söylediklerinin üzerine ekleyebileceğim gek şey Güney kelimesi

Güney Kore
    sonunda uzayda yazdı :mrgreen:

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Görüntü;

350cc Spyder tam bir cruiser görünümünde. Oturuş pozisyonu da bunu destekliyor. Kesinlikle ilgi çekici bir görüntü var. Ancak deponun altındaki motorun V olmaması oradaki hacmin tamamen dolmamasına, yani dolgun bir görüntü ortaya çıkmamasına neden oluyor. Yine de bu tarza yaklaşan başka bir makina yok.
    GV 650 ise sport cruiser denilebilecek bir tarzda. Güçlü motoru, ön maşa açısı ve oturuş pozisyonu nedeniyle bunu söyleyebiliyorum. (Hatta benim kullandığım 9B'yi de gidon ve oturuş pozisyonu açısından GV 650'ye benzetiyorum. Hatta çemberi biraz daha genişletip Suzuki intruder M800'i de yine gidon, oturuş pozisyonu ve dizayn olarak bu ailenin büyük abisi yapabilirim) GV 650'nin dizaynı da bence emsalsiz denilebilecekler arasında.

Masraf/Bakım vs;
    GV 650'nin parçalarını uzak doğu'dan sipariş ile getirtmek gerekiyor. Buna rağmen parçalar Spyder'dan pahalı. Vergi dilimi açısından ikisi de 250 - 650 arasına düştüğü için bir farkları yok ancak aynı vergiyi vereceksem daha büyük bir motor tercihim olurdu. Yakıt açısından ise hiç atmayayım. İkisini de sürenler söylesin. Ya da atayım, GV 650 %10-20 fazla yakar..

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    usta fiyat yakıt tuketımı ve güç bakımından kıyasalamak saçmalık olur... cc olarak biri diğerinin iki katı neticede.... servis yedek parca ve kronık arzılar acısından bakmakta fayda var. onuda celıl dokturmuş zaten. bak ben yaptıgım son kazada debriyaj takımını komple dagatmısım parcası sırf 400 e yakın tuttu daytonamın. tut kı gv 650 olsa bende parca fıyatım rahat vururdu 700 lere fln cunki siparişle yurtdısı gelıyolar. ıstanbulda gv nın parcaları bulmak imkanız denecek kadar zor. gv 250 ıle kaza yapan adaşımın 4 hafta parca bekledıgını bılıyorum ben...

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    İki motoru fiyat, yakıt tüketimi, güç, görüntü, giderler açısından kıyaslamayacaksan neye göre kıyaslayacaksın ki? Aynı siklette ve kulvarda değil diyorsan ki biz en başta onu dedik, zaten bu başlığı silmek gerek.. Maksat, soru sorulmuş, cevapsız kalmasın.

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    324
    Beğenilmiş
    105
    Cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum..
    biraz ince eleyip sık dokuyorum bu konuda
    gerçekten çok yararlı bilgiler çok sağolun,
    en kısa zamanada sakarya civarında bir SPYDER'la aranıza katılmak dileğiyle )

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Daytona 350cc ye de bi bak derim ;)

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)