Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba aramıza hoşgeldin

Bende de 250 spyder var. Aynı sıkıntı benimde başımda vardı hallettirdim.

Korkulacak bişey yok serviste 10 dakikada halledilebilecek bir iş ve sana çok maliyetli olmaz 15-20 TL' ye hallederler

maxebay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ersin
    bilişim
     dd 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla birşey olmaz işallah
    ali ustaya bizim forumdan geldiğini ve benim ismimi ver indirim yapar kolay gelsin
    tamam celil abi baş üstüne gidince selamını iletirim ..

ersin
    bilişim
     dd 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inaona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba aramıza hoşgeldin

Bende de 250 spyder var. Aynı sıkıntı benimde başımda vardı hallettirdim.

Korkulacak bişey yok serviste 10 dakikada halledilebilecek bir iş ve sana çok maliyetli olmaz 15-20 TL' ye hallederler
    Keşke öyle olsa ama sanırım problem başka birşeymiş debrajın bulunduğu kapak açıldı oradaki bir yay yüzünden olabilirmiş demişti Ali usta ama malesef o değilmiş motor komple iniyor bakalım benim kucağıma ne kadara düşüyor motordan soğudum satacam aleti bu gidişle... daha 5600km 2010 model alet böyle yaparsa vay halimize

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    motoru yeni almışken böyle bir sıkıntı insanın canını sıkıyor tabi ama bence senden önceki kullanıcı ters bir hareket yapmış olabilir yoksa bu km de dişliyle ilgili sorun çıkmaz makinanın garantisi varmı garantiye girerse iyi olur kolay gelsin

ersin
    bilişim
     dd 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi elimde motorla ilgili bir kitapçık ve arkasında servis zamanları ile ilgili zamanlar var ilk 300 km bakımı 21.8.2010 da yapılmış motorun kaç yıl garantisi olduğunu bilmiyorum hüner mot.araç.tic te yapılmış son 3000 bakımıda 27.04.2011 de emre yedek parçada yapılmış. Muhtemelen dişli kırılmış ve garanti kapsamında olmuyor gerçekten motordan soğudum satılık ilanı verdim istemeden de olsa aranızdan ayrılmak zorunda kalıcam. herşey için teşekkürler.
    Konu maxebay tarafından (13.October.2011 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    sıfır makinanın 2 yıl garantisi var 2010 çıkışlı olduguna göre 2012 ye kadar garantisi olması lazım işlem garanti kapsamına girermi usta bilir ali ustayla konuşursun kolay gelsin

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeş. öncelikle aramıza hoşgeldin..
    dişli kırılmışsa sarf malzemesi derler kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar derler garantiye sokmazlar tahminimce ama bildigim kadarıyla 250 şansumanı ile 350liklerin aynıymış.eğer pahalıya patlıyosa yaptırmak..sitede bedavadan biraz pahalıya parça satan arkadaşlar oluyor ölü motorlarınının parçalarını bizim gibi ihtiyacı olanlar kullanabilsin diye..gecenlerde 300 liraya komple motoru satan vardı elektrik tesisatı hariç.. bu şekilde parçayı temin edip eger sanayide bildigin tanıdıgın bi usta varsa onanda uygun bi ücrete yaptırırsın. hevesin kaçmasın bence. şimdi motoru o halde çok ucuza çıkarcan elinden yazık olmasın.onun yerine dediğim gibi yap zaten önümüz kış bolbol vaktin olur parça aramak için.seçim senin.. ama acele etme derim..

ersin
    bilişim
     dd 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş. öncelikle aramıza hoşgeldin..
    dişli kırılmışsa sarf malzemesi derler kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar derler garantiye sokmazlar tahminimce ama bildigim kadarıyla 250 şansumanı ile 350liklerin aynıymış.eğer pahalıya patlıyosa yaptırmak..sitede bedavadan biraz pahalıya parça satan arkadaşlar oluyor ölü motorlarınının parçalarını bizim gibi ihtiyacı olanlar kullanabilsin diye..gecenlerde 300 liraya komple motoru satan vardı elektrik tesisatı hariç.. bu şekilde parçayı temin edip eger sanayide bildigin tanıdıgın bi usta varsa onanda uygun bi ücrete yaptırırsın. hevesin kaçmasın bence. şimdi motoru o halde çok ucuza çıkarcan elinden yazık olmasın.onun yerine dediğim gibi yap zaten önümüz kış bolbol vaktin olur parça aramak için.seçim senin.. ama acele etme derim..
    Sağolasın yardımcı oluyorsun ama dedim ki temiz iş olsun bi daha başım ağırmasın tahminimce benden önceki vatandaş biraz hor kullanmış bana denk geldi bunada şükür belki bozulmasaydı yolda başıma bi hadise gelecekti buda Allah tan her şerde bi hayır vardır dan yola çıkarak tan ve battı balık yan gider diyerekten arasına sıkışan 710 lirayı bi şekilde çıkartacaz artık. tekrar teşekkürler.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı maxebay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın yardımcı oluyorsun ama dedim ki temiz iş olsun bi daha başım ağırmasın tahminimce benden önceki vatandaş biraz hor kullanmış bana denk geldi bunada şükür belki bozulmasaydı yolda başıma bi hadise gelecekti buda Allah tan her şerde bi hayır vardır dan yola çıkarak tan ve battı balık yan gider diyerekten arasına sıkışan 710 lirayı bi şekilde çıkartacaz artık. tekrar teşekkürler.
    geçmiş olsun dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır rakama bakılırsa dişli kırmış dişliyle beraber millerdemi hasar almış rakam dişli miller komple şanzuman rakamı :(

ersin
    bilişim
     dd 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abicim teknik konularda pek bir bilgiye sahip olmasam da doğru diyosundur artık başa gelen çekilir sağlık olsun... burdan çıkarttığım ders az km de olsa ikinci el motor alırken 4 kere düşünmek lazım iyi bir ustanın bakması lazım.. bu arada yakınlarda bir buluşma olursa bende katılmayı cani gönülden isterim saygılar...

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)