Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    kobes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur EREN
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Regal Raptor DD150-E Alsam ?

Adana'da yaşıyorum 2. el DD150-E almayı düşünüyorum. 2. el olduğundan pek güvenemiyorum. Kendi servisi yok heralde Adana'da . Alırsam ve yarın öbürgün arıza çıkarırsa bu motoru hangi servise götürmem gerekiyor ? :?:

Link bu olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum abiler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2365190/detay/

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    almadan önce muhakkak debriyaj takımını kontol ettır. ufak motorlar en çok sorunu oradan çıkarıyor. ve tamırı de masraflı baya. geri kalan kısımda sana öyle aman aman masraf acacak pek bısı olmaz bu motorlarda....hem madem okadar güveniyo, muayenesınıde bırak onlar yapsın. fıyattan da düşmememesı gerekıyo o bedeli. çünkü zamanında onun yaptırması gerekiyodu senın değil. depodaki göçük ufak bişi değil gibi duruyo resımden. senın ıcın sorun olmazsa, niye olmasın...
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    merhaba onur makina resimlerde temiz görünüyor km de az fiat olarakta makul fakat depodaki ezik bayagı büyüge benziyor kullanırken sorun olmaz fakat satarken sorun olur deponun yenisi net bilmiyorum ama 450 tl civarı olması lazım karar senin
    tamiri sağlam bir usta bulursan problem değil parçaları istanbuldan kargoyla 2 günde gönderiyorlar kolay gelsin

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    o depo başına iş açar demedi deme

o depo yüzünden.

içim kararır hergün benim satasım gelir satamamda ;)

pahalı ;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım sen önce emre motoru ara. deponun fiyatını ögren.üstüne bide kargo ve işçilik parası hesapla. sonra depo resminin çıktısını al sanayide bi kaportacıya git. depodaki bombe kısmı vakumlayarak düzeltebilirmiyiz düzelirse ne kadar düzelir ve bana ne kadar patlar diye sor. üstünede depoyu boyatmak ne kadar tutar diye sor.bu fiyatıda aklında ayrı bi yerde tut. sonra adamı 3 4 farklı arkadaşına arat devamlı fiyat kırdırtsınlar telefonda. 3 4 gün sonra sen ara telefonda fiyat konuşma buluşma ayarla. mootrdan anlayan bi arkadaşından rica et seninle gitsin. motora binsin biraz. yüyüre baksın.. ama hep tok alıcı gibi davranın konuyu depoya getir masrafların ne kadar tutcağını söyle(sanayideki vakum olanı değil) motor parası ile birleştiginde üzerinede 200 300 daha koysam 2011 model 2. el alabilceginden bahset arıza çıkar 1500 gibi bi fiyata kırmaya çalış..sonuçta depo nanay elinden öyle çıkaramaaz kolay kolay yaptırmaya kalksa bayaı masraf... içine sinerse al :D sonra sanayide depoyu yaptır. sonuçta ilk motorun olucak çok kıymetli olucak sağı solu deposu yamuk olsun istemessin... olmassada çevre illerdende bakarsın sadece adanaya bağımlı kalma.
    At avrat silah

kobes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur EREN
    Öğrenci
     YOK
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sağolun herşeyiçin ağbiler söylediklerinizi dikkate alıcam :|

serkan
    stk yoneticisi
     canıtez
     ıstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende 10 gün önce 2010 model (2011 3.ay trafik çıkışlı) ilk elden dd150 aldım. 4000 km de. seninkininde km düşük görünüyor resimlere bakamadım bende açmadı pc sorunu sanırım. ben 1500 tl nakit olarak aldım muayenesi de sigortası da vardı. egzoz da ve elektrik aksamda ufak sorun vardı 50 tl ye hallettim. onun dışında pırıl pırıl bir motor diyebilirim. o yüzden sende 1500 e indirmeye çalış fiyatı. servis konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam, tanıdık bir motorcudan iyi bir servis bul onlar bakar halleder herşeyini, parça içinde kargo ile en yakın il den aldırırsın diye düşünüyorum. ayrıca benim ilk motorum 700 km yaptım 10 günde ve tık etmedi henüz (Maşallah) hemde ilk kullanmayı bunda öğrendim yardım parçaladım nerdeyse motoru, sert kullanımlar hatalar vs vs ama önerim paran varsa biraz daha koy ve 250 liklerden al ben daha şimdiden gözümü diktim onlara :D
    istanbul/ümraniye

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serkanbey78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 10 gün önce 2010 model (2011 3.ay trafik çıkışlı) ilk elden dd150 aldım. 4000 km de. seninkininde km düşük görünüyor resimlere bakamadım bende açmadı pc sorunu sanırım. ben 1500 tl nakit olarak aldım muayenesi de sigortası da vardı. egzoz da ve elektrik aksamda ufak sorun vardı 50 tl ye hallettim. onun dışında pırıl pırıl bir motor diyebilirim. o yüzden sende 1500 e indirmeye çalış fiyatı. servis konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam, tanıdık bir motorcudan iyi bir servis bul onlar bakar halleder herşeyini, parça içinde kargo ile en yakın il den aldırırsın diye düşünüyorum. ayrıca benim ilk motorum 700 km yaptım 10 günde ve tık etmedi henüz (Maşallah) hemde ilk kullanmayı bunda öğrendim yardım parçaladım nerdeyse motoru, sert kullanımlar hatalar vs vs ama önerim paran varsa biraz daha koy ve 250 liklerden al ben daha şimdiden gözümü diktim onlara :D
    bu ne hız abi daha 2 hafta anca olmuş 150liliği alalı :D
    At avrat silah

serkan
    stk yoneticisi
     canıtez
     ıstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne hız abi daha 2 hafta anca olmuş 150liliği alalı :D

Hastalık gibi oldu bende :D arabam var ama motordan inemiyorum yağmur falan vız geliyor ama korka korka kullanıyoz birazda ne yalan söyliyim... 150 lik in hızı biraz sarmadı. 80 km hızdan sonra bir titreşim tutturuyorki basamıyosun fazla
    istanbul/ümraniye

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serkanbey78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hastalık gibi oldu bende :D arabam var ama motordan inemiyorum yağmur falan vız geliyor ama korka korka kullanıyoz birazda ne yalan söyliyim... 150 lik in hızı biraz sarmadı. 80 km hızdan sonra bir titreşim tutturuyorki basamıyosun fazla
    ozaman bi 600cc veya üzeri naked yada superbike alıcaksın altındaki motordan çok bişey bekleme bizim motorları ekonomik gezme motoru olarak düşün. bakımdan sonra tekrar denersin 90 95 lerde bile öyle dayanılmaz bi titreme olmuyo bende
    yada ben çok dayanıklıyım dermişim :P :mrgreen::mrgreen::lol:
    At avrat silah

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)