arkadaşlar merhaba, mersinden benimde bir sıkıntım var çözüm üretemiyorum sizlere danışmak istedim; 2 ay kadar önce 250 dd 9b modeli aldım, 2011 model, motor şu an 780 km de henüz rodajı bitmedi oldukça dikkatli kullanıyorum ancak motoru ilk bayiden aldığımda antalya'dan aldım. motor bayide ilk çalıştığında hafif bir vuruntu sesi hissettim hemen ustaya sordum, normal dedi. motoru mersine getirdim kamyonetle burada bakım için gittiğim yetkili servisler biz yetkili servis değiliz dedi, en yakın servis adanada, emre motorla görüştüm, bende yağını falan kitapçıkta yazdığı şekilde kendim değiştirdim, mersinde buji değiştirmek için gittiğim bir usta motorda vuruntu sesi var normal değil dedi, bir kaç ustaya daha gösterdim kimi normal kimi normal değil dedi, bir usta vuruntu v motorlarda normal ama bunda yapmaması lazım dedi, elinde steteskop (doktorların boynundakinden) ile motoru dinledi ayağı bi, pistonlardan geliyor gibi dedi, ama o da emin olamadı, motorda yakıt, çekiş vs bi sıkıntı yok ama ileride sıkıntı çıkaracak diye korkuyorum,
aynı motordan kullanan arkadaşlar motor rölantide çalışırken böyle bir vuruntu sesi duyuyorlar mı yani bu ses normal mi cevap yazan arkadaşlara teşekkürler

Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)