Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    uzun yol aracı olarak söylenen ve tavsiye edilen spyder model eğer yağışlı havada sorun veriyorsa büyük kayıp, büyük sorun... uzun yoldayken yağmur yağsada bu arızayı verse vay halimize ki; ben spyder alıp karış karış Vatanı gezmek isteyen birisiyim.. birisi bu endişeyi yanıtlarsa iyi olur vallahi yoksa spyderdan soğuyacağız

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun yol aracı olarak söylenen ve tavsiye edilen spyder model eğer yağışlı havada sorun veriyorsa büyük kayıp, büyük sorun... uzun yoldayken yağmur yağsada bu arızayı verse vay halimize ki; ben spyder alıp karış karış Vatanı gezmek isteyen birisiyim.. birisi bu endişeyi yanıtlarsa iyi olur vallahi yoksa spyderdan soğuyacağız
    Her motorsiklette olabilecek bir durum bu büyük ihtimalle elektrik tesisatının izolasyonundan kaynaklanıyor .Panik yapmaya gerek yok münferit bir olaydır .Daha evvelden çıktığımız bir gezide sağlam yağmura yakalanmıştık ne Daytona larda ne Spyder larda nede 9-b lerde böyle bir sorun olmadı.Öncelikle bu sorunu yaşayan arkadaşımız hararet müşürünü değiştirmek yerine elektrik tesisatını bir kontrol etsin veya ettirsin tesisattaki hatayı bulup izole etsin.İzolasyon hatası yoksa müşürü değiştirme yoluna gitmesini tavsiye ederim aksi taktirde her yağmurda aynı şey olacağından problem devam eder.İyi sürüşler tekeriniz düz bassın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)