Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Daytona 125

Mahmut Kemal Yeşilyurt
    öğrenci
     YOK
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona 125

Merhaba arkadaşlar.
    Daytona 125'in Türkiye'de satışı var mı ?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı raptormk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Daytona 125'in Türkiye'de satışı var mı ?
    Regal Raptor Daytona 125 in Türkiyede satışı yok İngiltere'de AJS İspanya'da da Leonart Motors markası altında satılıyor.
    Ayrıca 125 lik Daytona nın hiç gereği de yok 125 cc lik motor bu kasaya uygun değil ki ne akla hizmet üretilmiş anlamadım.
    180 kg boş ağırlık ve sadece 11 bg gücü var bu ağırlıkla kendini toparlayana kadar 250 cc bir motorsiklet kadar yakıt yakar zaten hele 2 kişi binildiği zaman performansını düşünemiyorum.

Mahmut Kemal Yeşilyurt
    öğrenci
     YOK
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Haklısın. İlk motorum olacak. Biraz para biriktirdim. 3.000 kadar. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim bu. Küçük bir motorla başlamam gerekiyor farkındayım. DD250 önerir misin peki ?

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Haklısın. İlk motorum olacak. Biraz para biriktirdim. 3.000 kadar. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim bu. Küçük bir motorla başlamam gerekiyor farkındayım. DD250 önerir misin peki ?
    DD250 9-B tam yeni başlayanlar için ideal dir 17bg 160kg her türlü şarta dayanır sıvı soğutmalı olduğundan hararette yapmaz kolay kolay yazın bütün gün bin banamısın demez hataları telafi eder ayrıca konforunu da unutmamak gerek.

Mahmut Kemal Yeşilyurt
    öğrenci
     YOK
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim dostum ilgilendiğin için. Bana sürekli mondial mr 150 vulture öneriliyor. Başlangıç için al pişman olmazsın diyorlar. Ama neden bilmiyorum ama içimde bir raptor sevdası var Düşük kilometrede ve bakımlı olduğuna inandığım bir tane bulursam kaçırmıcam sanırım.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Teşekkür ederim dostum ilgilendiğin için. Bana sürekli mondial mr 150 vulture öneriliyor. Başlangıç için al pişman olmazsın diyorlar. Ama neden bilmiyorum ama içimde bir raptor sevdası var Düşük kilometrede ve bakımlı olduğuna inandığım bir tane bulursam kaçırmıcam sanırım.
    MR VULTURE güç ve tork açısından iyi fakat yakıt ve konfor olarak pek iyi değil 15 bg 130 kg karbüratorünü çok iyi ayarlasanda neredeyse 250 cc kadar yakıyor hiç gereği yok.
    Bulunduğun yerde temiz regal bulamazsan Lifan üretimi Yamaha Virago replikası V motorlu CXM250 yi şiddetle öneririm karbüratörleri japon Keihin markadır ve 100 km de kullanıma bağlı 3-3,5 lt yakıt tüketirler Piyasada Monero CXM250,Keeway Supershdow 250,Ledow CXM250,Bisan 250 roadstar adı altında satılırlar.Hepside aynı fabrikanın ürünüdür.Tereddüt etmeden alabilirsin ben 4 sene kullandım bakım masrafları dışında masraf çıkarmadı MR Vulture den kat kat iyidir.Kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)