Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    quento tmm bende pek sağlıklı sayılmam beya ama deli işi bu kardeşim :mrgreen: km camım fln kırırlmadan hayatta acmam onu :D
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İş başa düşünce bi şekilde uğraştım yaptım; ama öyle uzun yazıldığına bakmayın.... 8. bölüm hariç zaten önünüze gelen vidayı (toplam 6 yada 8 vida diye hatırlıyorum) açıp, parçayı söküp çıkartıyorsunuz o kadar

Bu arada tertemiz baktığım motoruma keyifle binerken, gözümün tam önünde duran km göstergesinin iç aydınlatma ışıklarının bi tarafının yanmaması, diğer tarafının sürekli yanıp sönmesi beni deli ettiğinden kalkıştım bu işe...

bu arada küçük bir dipnot: regallerde tüm km göstergeleri aynımıdır bilmem ama bu anlattığım Daytona 350cc KM göstergesidir. :|

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş başa düşünce bi şekilde uğraştım yaptım; ama öyle uzun yazıldığına bakmayın.... 8. bölüm hariç zaten önünüze gelen vidayı (toplam 6 yada 8 vida diye hatırlıyorum) açıp, parçayı söküp çıkartıyorsunuz o kadar

Bu arada tertemiz baktığım motoruma keyifle binerken, gözümün tam önünde duran km göstergesinin iç aydınlatma ışıklarının bi tarafının yanmaması, diğer tarafının sürekli yanıp sönmesi beni deli ettiğinden kalkıştım bu işe...

bu arada küçük bir dipnot: regallerde tüm km göstergeleri aynımıdır bilmem ama bu anlattığım Daytona 350cc KM göstergesidir. :|
    aynı göstergeyı kullanıyolar. senın bu yazın literatürde bi ilk. baya kişinin işine yarar sanırım
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı göstergeyı kullanıyolar. senın bu yazın literatürde bi ilk. baya kişinin işine yarar sanırım
    :mrgreen: Allah bi daha "literatürde" ilk olan yazıları yazmak zorunda bırakmasın inşalla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)