Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Troy77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle beni bu konuda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Ben motoru sadece gezi amaçlı şehir içinde hafta sonları yada özel gezilerde binmek için alıcam. Çok nadirde şehir dışı yaparım. Kısaca alıcağım motor haftada 50 60 km falan yapıcak.

Yazdığınıza ve benim düşündüğüme göre 250cc lik yeterli.

1.Soru: Şehir içinde 2 kişi bindiğimde gidişatta ve çekişte sorun yaşarmıyım..?(yokuş v.b)

2.Soru: DD 250 E-9B ve DD 250 E-9 Arasındaki fark nedir..? Ve hangisini önerirsiniz..?

3.Soru: Balansör olayı önemlimidir. ?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler..
    1. Teknik özelliklerine bakarsan 160 kg çeker der. Uygulamada 2 kişi (185 kg) dolu yan çantalar (10 kg) yaklaşık 200 kg ile yol gitmişliğimiz var, çeker, bana mısın demez ama 13000 de şanzıman keçesinden yağ kaçırmaya başladığına göre 160 kg yi en fazla 10 15 kg aşmakta fayda var. Bu arada 13.000 şanzıman arızası için normalde çok erken, en az 20.000 gitmesi lazım.
    2. 9b T gidonludur, göstergesi depo üzerindedir, radyatörü dikeydir (bildiğim kadarı ile tek fanlı),. 9 normal gidonludur. gösterge gidonun üzerindedir , radyatörü yatay ve çift fanlıdır,. Ön çatalları farklıdır. 9, 9B ye göre daha klasik, kullanımı ön çatal ve gidon farkı nedeniyle dönüşlerde daha kolay. Beygir gücü ve diğer teknik özellik farkı varsa, bu soruyu en iyi Celil bey cevaplayacaktır, ben 9 kullandım. Kendisi en son 9B kullanıyordu bildiğim kadarıyla.
    3. 250 lik kullanacaksan balansör çok önemli değil. Balansör vibrasyonu engeller. Yeni 250 liklerin (2011) belirgin özellikleri balansör ve arkada disk balata. Eski modeller balansörsüz ve kampana. Balansör olsa iyidir, olmasa da çok sıkıntı çekmezsin.
    Son olarak, motosiklete alışmak için haftada 50-60 km yetmez. Zaten tadını alınca, bulaşınca belki günde 50-60 km yol yapacaksın. (Ayrıca 350 lik hakkında başlangıç makinesi olması dolayısı ile ilgili görüşlerim seni ürkütmesin, daha küçük bir makinede 500-600 km yol yapmış biri için 350 lik korkulacak boyutta değildir. Sadece ilk dönemde zorlanırsın )
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (08.November.2011 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)