| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)hayırlı olsun arkadaşım. sanırım senin orjinal sinyallerin siyah plastikti demi. bencede nikelaj gibi gözüken büyük sinyaller daha güzel. tabi zevk meselesi kimiside küçücük beyaz badem sinyal takıo. bence ne kadar büyük sarı ve nikelajlı o kadar güsel :D sarı olması yamur ve siste daha bi belli eder kendisini
sanırım ön sinyallerin kelepçeli olduğundan elindeki nikelajlıları monte edemedin. sis farları için basit bi aparat satılıyor.onla yapabilirsin diye düşünüyorum eğer kelepçeli nikelajlı sinyal bulamıyorsan.
At avrat silah

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bence hoş olmuş bende bu modelleri seviyorum bol nikalaj![]()
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Aslında benim sinyaller büyük değiller; yani normalden küçükler.. ben biraz sportif sevdiğimden dolayı sinyalleri nikelajlı ve küçük tercih ettim...ön sinyaller içinse dediğini bir araştırayım...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)plakalık ve arka stop ıcın bır acıklaman yokmu enes kardesım begenmedınmı yoksa.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)abi dur demin yazdığını yanlış algılamışımyanlış resim linki verdin sandım... şimdi bi daha bi alıcı gözüyle bakıyorum veeee... güzeller ama benim istediğim tarzda değiller... benim istediğim "tarz" genelde sade nikelaj ve sportif..
(sevdiğim şekil bu
buna en yakın sele RR bobber ın selesi ama nasıl yapabilirim hiç bi fikrim yok onu araştırıyorum
![]()
Konu guento tarafından (22.November.2011 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Enes tarzımız aynı resimdeki makinanın kasası çok hoş daytonayıda andırıyor daytonaya T gidonun güzel duracagı düşüncesindeydim resimden fikir alısak güzel olurkoltugun orjinalini feda eder artçı tarafını kesersen herhangi bir oto döşemecisi kaplama işini halleder
![]()
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Hoş durmuş, bol nikelajlı yakışıyor be :D
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)Rake angle daytona'da daha az gibi. Dik yani. Bana öyle gelmiş de olabilir..
Gidon'a ise bayıldım. Harika duruyor bence..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)