Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2

250 e-9b arka dişli

arkadaşlar benim bi sıkıntım var ve ustalardan tavsiye bekliyorum, bu aralar motorun arka dişlisini 2 diş (normali 34 diş ben 32 ya da 30 diş ) daha küçüğünü takmayı yüşünüyorum, ön dişli büyümüyor yeterli pay yok dişlinin dönebileceği, motorda çekiş düşmesi dışında ne gibi problemlerle karşılaşabilirim, amacım yakıtı ve titreşimi azaltmak çünkü motor 80 km den sonra vibrasyon yapıyor 80 e kadar sıkıntı yok, bir de bu dişliyi nerden temin edebilirim başka hangi motorlarınkiyle uyumludur acaba, cevaplayanlara teşekkürler...

serkan
    stk yoneticisi
     canıtez
     ıstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben orjinal halinden şaşma derim, çünkü bu motoru tasarlıyanların bizden fazla bildiği vardı diye düşünüyorum. yinede usta arkadaşlar cevap yazınca ona göre hareket edersin. ben fikrimi söyledim. iyi bayramlar
    istanbul/ümraniye

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim bi sıkıntım var ve ustalardan tavsiye bekliyorum, bu aralar motorun arka dişlisini 2 diş (normali 34 diş ben 32 ya da 30 diş ) daha küçüğünü takmayı yüşünüyorum, ön dişli büyümüyor yeterli pay yok dişlinin dönebileceği, motorda çekiş düşmesi dışında ne gibi problemlerle karşılaşabilirim, amacım yakıtı ve titreşimi azaltmak çünkü motor 80 km den sonra vibrasyon yapıyor 80 e kadar sıkıntı yok, bir de bu dişliyi nerden temin edebilirim başka hangi motorlarınkiyle uyumludur acaba, cevaplayanlara teşekkürler...
    Ben şahsen ön dişlinin büyütülmesi taraftarıyım ancak 1 diş büyütme yapmak kaydıyla.Fakat bu imkanın olmadığını yazmışsın bu durumda ön dişli nin 1 dişi arka dişlinin 2 dişi oranına geliyor.yani arka dişli 34 diş ise 32 dişlik bir arka dişli takmanız kafi ki son hız olarak en az 10 km fark ettirir daha az sarfiyat ve titrşimde azalma olur ama tork düşeceği için yokuşlarda motorun biraz zorlanacaktır ama çok ciddi bir şekilde değil tabi.30 veya daha düşük sayılı dişlik bir dişli kullanmanı hiç önermem fayda sağlamak yerine ciddi zararlara yol açabilir.Bu dişlinin tipi konusunda bir bilgim yok ama herhangi bir ustadan tipi konusunda bilgi edinip Sirkeci de veya internet üzerinden bulabilirsin

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bız bu konuyu baya ırdelemıstık bu sıtede. arka dışlıyı kuculttugunde motorum max. hızı 10 km cıvarında artıyo fakat cıddı anlamda cekısten dusuyo makıne. kavrama yaparken debrıyaja cıddı anlamda daha fazla yuk bınıyo. regallerınde en hassa noktası debrıyaj takımıdır zaten. bu sebeple pek mantıklı bı ıs degıl anlıcagın. netıcede trafıkt kullanıcılarıyız bız max. hız dan cok ıvme hızı onemlı. vıbrasyonda da öyle ahım şahım bı degışme olcagını sanmıyorum acıkcası
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)