Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    mslmchc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Lütfen yardım

arkadslar abilerim uzun bir suredir internete girmiyorum isim geregi surekli hareke halindeyim istanbul a daha yeni geldim ... motoruma fazla binemiyorum dogal olarak ....
    bir konuda yardiminiza ihtiyacim var motrum bir kac gundur sorunlu calsiyordu yolda giderken stop ediyordu ve sonra caslitirmak istediigmde marj basmiyordu vaktim olmadigindan ustaya gostermedim... bugun gece ise giderken motor sorunsuz calsiti ama 100metre gittikten sorna motrum gaz yememye basladı ve cekmemeye basladı ... sanki arkdan biri yavas yavas itiyotrmus gibi gitti .. ise gittim mecburen yolda olduugm iicn geri donemedim . benzin bittignden supelendim ama cok azda olsa var icinde ... yani en azindan caslisacak kadar ... park ettim gazi biraktigim an stop etti. ve daha sonra caslısmadı.. bir abimiz bujilerden olabilir dedi ... sık kullanmadim icin motoru benzinden pislik filan bulasmıs olabilir dedi bujilere .... bu konuda bir fikri olan ustalarimızdan yardım istiyorum ...simdiden tesekkurler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    müslüm geçmiş olsun arkadaşların dediğine bende katılıyorum uzun süre yatan makina özellikle rutübetli havalarda bujide oksitlenmeye sebep olur ve makina düzgün çalışmaz düzelmezse söküp temizlemek lazım bu işlemden sonrada düzelmezse benzinden karbiratöre pislik gelmiş olabilir bir süre kullanabiliyorsan böyle kullanıp pisliği atmasını beklersin düzelmezse karbiratörün sökülüp temizlenmesi lazım bu arada depona biraz daha benzin koymayı atlama yeterli benzin olmadıgındanda olabilir ve son olarak makinanın jiklesini açık unutmamışsındır sanırım jikle açık kullanırsan bu dediklerini yine yapar kolay gelsin

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cok sagol celil abi..... motru kullaniyorum ama cok az sadece vakit bulabilrsem onun dısında ise gidip gelirken isimle evimin arası cok az 500metre filan .. motor calısmıyor is yerimde park halinde duryor bu gece artık ise gidince bujilere bakıcam .. bidonda benzin veriyorlar byerden benzin ayarlamaya caslısacam olmadı artık usta cagırıcam mecburen... insallah basit bsydir.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mslmchc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok sagol celil abi..... motru kullaniyorum ama cok az sadece vakit bulabilrsem onun dısında ise gidip gelirken isimle evimin arası cok az 500metre filan .. motor calısmıyor is yerimde park halinde duryor bu gece artık ise gidince bujilere bakıcam .. bidonda benzin veriyorlar byerden benzin ayarlamaya caslısacam olmadı artık usta cagırıcam mecburen... insallah basit bsydir.
    banada tek sılındır le yol almıssın gıbı geldı. jıkleyı acık unutmadıysan bujıdendir. cok masraf acmaz sana. hatta motoru calıstırabılırsen bı 2 dk falan. egzos bogazlarının ısısını kontrol et. ateslemede sorun var ıse bırı dıgerınden soguk olur. ozaman anlarsın bujımı degılmi
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorun sorununu buldum sanırım ... bujileri kontrol ettim ve kromlaşmış ve kararmış simsiyah olmuş .... sanırım bu sebepten çalışmıyor ... söktükten sonra temizledim bir acemi olarak.. taktım ama yine çalışmadı...bugün yeni buji alıp takıcam sanırım calır .. sonrada once benzinciye sonrada dogru servise 300 bakımını yaptırıcam daha 275km de motor erken yaptıryım da daha fazla sorun cıkarmasın...

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sorun cozumlendi ... dediginiz gibi bujiler sorunlu cıktı bugun yeni buji alıp taktım ve motorum calsıtı ... duzensiz calsıyor ve yolda stop ediyor yine nedenini hakkında enufak fikrim yok servise goturemedim fırsat bulmadım pazartesiye kaldı insallah pazartesi gorurucem hem soruna baktırıcam hem 300km bakımını yaptrıcam ...yardım ettıgınız ıcın ıcın cok tesekkur ederım sagolun kazasız belasız surusler insallah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)