Benim arabam var da; ne kadar yol özürlü olduğum biliniyo herkeşşş tarafından :( ...Ben modayı bulacam da oh oh oh o çayı artıkın zabbbah mı içeridim bilemiyom,yada nerelerde kaybolurdum kimbilir.... :? :? :?
Çocuklar da zati hep beni sırtlarında taşıyacak değiller ki; kiminin sefffgilisi far , kiminin de işi -gücü.... :D
Yokuş yapmam biliyosun sen de ....Ne var ki ,bişey mi oldu ki,yokuş yapayım. :? :? ...pazar günü Bursa"ya gidecektik, gece geç saatlerde gidilmeyeceği haberi geldi,o saatte zati kimse aranmazdı, aransada herkes plan -proğram yapmış kafa bulandırmaya gerek yok dedim....(Bu arada biz pazar günü için konuşmuşmuyduk ,daha önceden ,bir proğram mı vardı da ben unutum, satmış gibi oldum ,en son cuma akşamı senle beraberdik ama pazara ait bişey hatırlayamadım ya agresus) Bu aralar kötü bişey yok benim ruhiyatımda :D ,aslında tam da tersi ,tayımı almaya az kaldı :evil: ,,,okulun tatil olmasına az kaldı,,, :evil: eskişehir gezisine az kaldı ,,,, kimseye yük olmamaya az kaldı,,,:evil: yani bomba gibi olmaya az kaldı ,,,, :evil: :evil: :evil: :evil: :D :D :D :lol: :lol: :lol: