Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    F 650 GS kullandım. 2 silindirli, 800 cc olan yeni modelini. Çok çok dengeli bir alet. Benzin deposu olması beklenen yerde değil, sele altında. Depo olması gereken yerdeki malzeme plastik, ağırlık merkezi aşağıda. Makineyi durur vaziyette iken rahatlıkla sağa sola yatırabiliyorsun. R 1200'ü bilmiyorum, kullanmadım. Bunun için de dengeli diyorlar. Ancak, dengenin ötesinde 'kötü' makine olup olmama bahsi açılınca emin ol BMW çok sorun çıkaran bir alet. Evet, R 1200 350 000 motor garantisi veriyor. Ama elektrik aksamından çok şikayet eden var. Bunlarda Can Bus denilen bir sistem var. 2 kablo üzerinden tüm komutlar iletiliyor. Örneğin sinyal komutu veya killswitch aynı kablodan geçiyor. Kablo kargaşasını önlemek için yapılmış bir sistem. Fakat pek başarılı değil. Adam almış R 1200'ü yolda giderken tık, kontak kapanıyor. Makine kapaklanıyor falan, Allahtan arkamda araba yok diyor arkadaş. Veya bahsettiğim f 650 filtreden yağ kaçırıyordu. Daha 2000 de. NTV deki programdaydı yanlış hatırlamıyorsam, bir tanesi arıza yaptı. (Debriyaj mı bitmişti tam hatırlamıyorum) Bir de debriyajdan şikayet var. Ama integral ABS gibi fren sistemine diyecek yok tabi. Sadece ön freni sıktığında ön ve arka birlikte çalışıyor, ABS de olunca motor zınk diye duruyor. El ve ayağı senkronize çalıştırma kaygısı yok. Eksileri ve artıları çok olan bir makine. Fakat en büyük eksisi fiyatı, o fiyata alınacak makineden hiç şikayet gelmemesi gerek.
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (25.November.2011 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)