öncelikle bilgiler için tşk.benim senin kadar bilgim yok bmw için yada kullanmadım. ancak bütün bu arızaların mantıklı bi açıklaması vardır diye tahmin ediyorum. mesela elektrik tesisatı tahmnimce burdaki yetkili servislerin üzerinde senin o bahsetmiş olduğun killswcih vs. sistemi bilmeden oynama yapmalarından kaynaklanıyor olabilir.örnegin extradan çekilmiş sis farı veya alarm vb. bişiler için olablir mesela. debriyaj bitmesi ise her motorda oluşacak sarf malzemesidir yada telin kopması vs..vs.. öteki türlü böyle bir markanın bu tarz kronik arızası veya arızalı parça ile piyasaya sürmesi mantık işi değil. en basitinden dell computer bile bi seri laptoplarında o seriye ait bataryaların arızasından dolayı ücretsiz değiştirmişti veya harley 308bin motoru elektrik devresindeki bi sorundan dolayı geri çağırıyor diye bi haber okumuştum gecenlerde...demek istedigim kişilerin kullanımından kaynaklanan arızalar olmalı bunlar.
ama sana katılıyorum bende o kadar para vermem bi motora
** arkadaşımın bi sözü var ve çok mantıklı bence. endurolara o kadar para vereceğime mondial in köylü motorları var onlardan alırım .ike .ike kullanırım içimde rahat olur diyo:D mantıklı ama uzun yol yapmak eziyet olabilir onlarlada...