Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kazığın büyüğünü yemişiz demek ki. Ellerinde iki makine vardı, tekinin çamurluğu fuarda hasar görmüş ezikti, diğerini kaçırmayayım diye aldım. Asıl niyet spyder idi, ilk spyder a niyetlendim. 6.900 tl ye satılıyor sizde niye 7400 deyince, o eski rakam, onlar da artık bizim fiyata satıyor dediler. Hata bende, nasılsa asıl distribütör bunlar, yalan mı söyleyecek deyip acele ettim. Kurumsallaşma-tahtakale esnafı arasında ithalatçı hangisine yakın acaba?
Bu arada hediye olarak branda ve disk kilit almıştım. Çelik halat kilidi hediye niyetine alacaktım fakat siz yanlış anladınız deyip reddedildim, gittim Hudson'dan aldım. Bu arada Hudson deriden aldığım 10 numara deri montu görünce 'suni deri' dedi arkadaş. Gerçeği kendisindeymiş. Motorun özelliklerini sayamıyor, suni deriyi gerçeğinden ayırdedemiyor, işin aslı Hudson diye bir markadan haberi yok.. Bu noktada motosiklet sektöründe çalışıp 883 Harley'i bile tanımayan bir ana bayi-servis yönetiminin bu fiyat artışlarında payı varsa, sattığı ürünlerde bilinçsiz olduğu kadar, fiyat artışlarında da bilinçsiz hareket ediyorlar demektir. Bu fiyata kimse almaz.
o çamurluğu ezik olan motoruda marcos nickli arkadaş aldı değişcez diye söz vermişlerdi tee ozmn ...bakalım ne zaman değişecek(bi ay önce parçanın geldiğğini söylemişti mustafa gelsin değişelim diye şimdide apo(marcos) un hevesi kaçtı galiba)