Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 104 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl ben makineyi aldıktan sonra 300 bakımda 'talep çok elimizde makine yok, millet kuyruğa girdi' demişlerdi. Forumda geçen yıl Daytona, Spyder ve 250 lik alan kaç kişiyiz? Veya bu makineler gerçekte ne kadar sattı? Veya ne oldu da satıldı? 2 yıl önce 4500 tl'ye 1000 km de ikinci el spyder vardı, ve bunun gibi bir iki ilan aylarca durdu. Gerçekten talep arttıysa -ki ne kadar artacak saçma geliyor- İthalatçı fiyat yokluyor demektir (Acaba aynı talep düzeyinde piyasanın açıldığı bahar ayında bu fiyata satar mıyım?).
    biribir görmüşlğüüm var abi deftere yazılan sıraları.oda ilk partinin az gelmesi nedeniyle 2 .parti yok sattı diyebilirim ,bu fiyatlar zaten kesin değildir.ben fuar fiyatına itimat ederim belkide distibitörün taktiğidir fiyatı şimdi 11000 lere yükseltip fuarda 9000 lere düşürüp talep patlaması yapmak istiyordur

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bu kadar sivri ve bu kadar sert yazıları yazmamın sebebi bu fiyatlar bu şekilde artış gösterecekse muhakka ki bakım ve servis fiyatlarına da yansıycaktır .Ben bir Japon markası kadar bakım ve servis parası ödeyeceksem niye bir Çin motoru kullanayım ki.

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa tınç
    reklamcı
     regal raptor dd125
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar belliki herkez yaz başı motorları satışa çıkarıcak... bari bu siteyi elimizde tutabilelim... biaz bağış yapalım siteyede bizim için var olmaya devam etsin ve bağımsız kalabilsin...

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biribir görmüşlğüüm var abi deftere yazılan sıraları.oda ilk partinin az gelmesi nedeniyle 2 .parti yok sattı diyebilirim ,bu fiyatlar zaten kesin değildir.ben fuar fiyatına itimat ederim belkide distibitörün taktiğidir fiyatı şimdi 11000 lere yükseltip fuarda 9000 lere düşürüp talep patlaması yapmak istiyordur
    Sizler Daytona'yı tam olarak kaça aldınız? Ben 7500'den 7400'e indirebildim o da oradaki bayanın ağzından ilk fiyat sorduğumda gafletle çıkan rakam olduğu için yoksa sahibi kuruş kırmayacaktı . Atilla 7000 diyor mesela, yuvarlatılmış rakam mı?
    9000 tl de çok. Ve aslında biraz ileri gideceğim ama, sahibinden.com'da iki yıl boyunca fiyat takip edip piyasayı görünce, denk getirdiğinde ne Japon makineler düştüğünü görünce 7500 tl bile bu makineye çok aslında. Forumda şu ana kadar iki arkadaş caydı baksana.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Sizler Daytona'yı tam olarak kaça aldınız? Ben 7500'den 7400'e indirebildim o da oradaki bayanın ağzından ilk fiyat sorduğumda gafletle çıkan rakam olduğu için yoksa sahibi kuruş kırmayacaktı . Atilla 7000 diyor mesela, yuvarlatılmış rakam mı?
    9000 tl de çok. Ve aslında biraz ileri gideceğim ama, sahibinden.com'da iki yıl boyunca fiyat takip edip piyasayı görünce, denk getirdiğinde ne Japon makineler düştüğünü görünce 7500 tl bile bu makineye çok aslında. Forumda şu ana kadar iki arkadaş caydı baksana.
    ben atillayla ilk emreden alacaktık fakat ,sana gösterilen esnafklarının iki katı yapıldı bize .bizde kadıköyden aldık ikimizde tam fiyatı 7000 tl +yanına uafat tefek hediyeler dahil

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Atilla 7000 tl yuvarlatılamış rakam falan demiyor.Emre Ltd,Bu motoru Mart 2011 de 7600 tl den aşşağı indirmedi peşin paraya.Ama Motosikletcim den Yüksel Dölek bey(Saygılarımı sunarım Allah razı olsun)bu motoru 7000 tl+plaka ve vergi olarak bana ve birkaç arkadaşımıza sattı.
    Artık gerisini siz düşünün

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben atillayla ilk emreden alacaktık fakat ,sana gösterilen esnafklarının iki katı yapıldı bize .bizde kadıköyden aldık ikimizde tam fiyatı 7000 tl +yanına uafat tefek hediyeler dahil
    Kazığın büyüğünü yemişiz demek ki. Ellerinde iki makine vardı, tekinin çamurluğu fuarda hasar görmüş ezikti, diğerini kaçırmayayım diye aldım. Asıl niyet spyder idi, ilk spyder a niyetlendim. 6.900 tl ye satılıyor sizde niye 7400 deyince, o eski rakam, onlar da artık bizim fiyata satıyor dediler. Hata bende, nasılsa asıl distribütör bunlar, yalan mı söyleyecek deyip acele ettim. Kurumsallaşma-tahtakale esnafı arasında ithalatçı hangisine yakın acaba?
    Bu arada hediye olarak branda ve disk kilit almıştım. Çelik halat kilidi hediye niyetine alacaktım fakat siz yanlış anladınız deyip reddedildim, gittim Hudson'dan aldım. Bu arada Hudson deriden aldığım 10 numara deri montu görünce 'suni deri' dedi arkadaş. Gerçeği kendisindeymiş. Motorun özelliklerini sayamıyor, suni deriyi gerçeğinden ayırdedemiyor, işin aslı Hudson diye bir markadan haberi yok.. Bu noktada motosiklet sektöründe çalışıp 883 Harley'i bile tanımayan bir ana bayi-servis yönetiminin bu fiyat artışlarında payı varsa, sattığı ürünlerde bilinçsiz olduğu kadar, fiyat artışlarında da bilinçsiz hareket ediyorlar demektir. Bu fiyata kimse almaz.
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (28.November.2011 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Kazığın büyüğünü yemişiz demek ki. Ellerinde iki makine vardı, tekinin çamurluğu fuarda hasar görmüş ezikti, diğerini kaçırmayayım diye aldım. Asıl niyet spyder idi, ilk spyder a niyetlendim. 6.900 tl ye satılıyor sizde niye 7400 deyince, o eski rakam, onlar da artık bizim fiyata satıyor dediler. Hata bende, nasılsa asıl distribütör bunlar, yalan mı söyleyecek deyip acele ettim. Kurumsallaşma-tahtakale esnafı arasında ithalatçı hangisine yakın acaba?
    Bu arada hediye olarak branda ve disk kilit almıştım. Çelik halat kilidi hediye niyetine alacaktım fakat siz yanlış anladınız deyip reddedildim, gittim Hudson'dan aldım. Bu arada Hudson deriden aldığım 10 numara deri montu görünce 'suni deri' dedi arkadaş. Gerçeği kendisindeymiş. Motorun özelliklerini sayamıyor, suni deriyi gerçeğinden ayırdedemiyor, işin aslı Hudson diye bir markadan haberi yok.. Bu noktada motosiklet sektöründe çalışıp 883 Harley'i bile tanımayan bir ana bayi-servis yönetiminin bu fiyat artışlarında payı varsa, sattığı ürünlerde bilinçsiz olduğu kadar, fiyat artışlarında da bilinçsiz hareket ediyorlar demektir. Bu fiyata kimse almaz.
    o çamurluğu ezik olan motoruda marcos nickli arkadaş aldı değişcez diye söz vermişlerdi tee ozmn ...bakalım ne zaman değişecek(bi ay önce parçanın geldiğğini söylemişti mustafa gelsin değişelim diye şimdide apo(marcos) un hevesi kaçtı galiba)

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    samimiyetle cevap bulması gereken sorudur.

Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu kadar parayı bu muamele ve bu fahiş fiyatlarla karşılaşmak için vermedim
    bu sitenin eskilerinden bir kişi niye Regal Raptor kullanmıyorlar(Celil dışında).Site admini dahi Japon markası kullanıyor acaba bir kendilerine sorun.
    Niye herkez Regal Raptor kullanmıyor.Herkez Çinlinin en iyisi diyorda dünyanın en iyisi niye diyemiyor .Çünkü değil.Her markanın bir yeri vardır.Bu markanında Türkiye piyasasında bir yeri var.Fakat böyle şişirme fiyat politikalarıyla yer edinilmez.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    o çamurluğu ezik olan motoruda marcos nickli arkadaş aldı değişcez diye söz vermişlerdi tee ozmn ...bakalım ne zaman değişecek(bi ay önce parçanın geldiğğini söylemişti mustafa gelsin değişelim diye şimdide apo(marcos) un hevesi kaçtı galiba)
    Benim de stop lamba değişecek. Ampul eritmiş.. 1 yıl oldu. Lamba gelemedi halen depoda, artık ben de sormuyorum.

Sayfa 4 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)