Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 104 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Motomania34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Moto Mania
    Motor Mağazası
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostlar,

Elimizden geldiğince dile getirdiğiniz tüm sözleri Emre Motor'un sahibine ve yetkililerine ileteceğimizi söylemek isteriz. Yalnız atladığınız bir husus var, fiyatları yükselecek olan sadece RR motorları olmayacak Yeni yıl itibariyle tüm motorların fiyatlarında artış olacak. Hayliyle 2.el motorlarında fiyatları yükselecek. Sizlere bu yeni fiyatları bildirmemiz sebebi, önleminizi almanızdır.
    Yedek parçada ki sıkıntılarınıza gelince, evet böyle bir sorunu bizde çok yaşıyoruz. Bunun da şöyle bir cevabı var, Bu sene yazın elimizde olması gereken motorların ve yedek parçaların gecikmesi Hükümet tarafından kanunun değişmesinden dolayı yaşanan aksaklıkları yaşıyoruz. Bizde yetkili servis olmamıza rağmen teknik aksaklıkları yaşıyoruz, ama elimizden geldiğince sizleri mağdur bırakmamaya çalışıyoruz.
    Sesinizi duyurmanızı, ve olabildiğince bu sorunlarınızı en yüksek makamlara taşımanızı cani gönülden destekliyoruz. RR Türkiye de çok yeni olan ve çok tanınan bir marka değil, dükkanımıza gelen insanlar hala bu ne malı, nedir ne değildir diye soruyorsa Emre Motor için söylediğiniz her şeyi dile getirmekte haklısınız. Sizlere fiyat artışının sebeplerini dile getirdiğimizde sakın ki yanlış anlaşılmasın Emre Motor'u koruyormuşuz sanmayın ama bizde İthalat yapıyoruz ve bu işlemleri biliyoruz. Ne kadardan alıyor bilemeyiz ama, sunulan fiyatlar içinde belirttiğimiz tüm giderler mevcuttur. Ayrıca kur farkı falan değil demişsiniz ama yazdan bu yana %20 oranında arttı dolar ve şu anki artış da %20 'ye tekabül etmekte.
    Ayrıca bilmeniz gereken bir hususta şu ki, eğer ötv zammı yeni yıla sarkarsa, belli bir cc'nin üzerinde motorların fiyatlarında inanılmaz bir artış meydana gelecek. Ve bu sebeple, elinizde motorların ve piyasada ki 2.el motorların fiyatlarında yükseliş eminim gözünüze çarpacaktır.

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markayı kötülemek de firmayı davacı, bizleri davalı yapar. Benim çekindiğim nokta bu. Tepkiyi ölçülü ve dikkatli bir şekilde dile getirmek lazım.
    kötülemek derken, "olmayanı" söylemek değil kastım.
    her motor forumunda (bu forum hariç) yıllardır söylenen şeyleri asıl kullanıcıları olarak bizim de söylememizden bahsetmiştim.. keyif aldığımız ve bindiğimiz ama markanın arkasında duran olmadığından güvensizlik duymaya başladığımız bi marka olmaya başladı ve bu beni hiç hoşnut etmiyor haliyle...
    hani geneli diyo ya "çin malı yaramaz", "yedek parçası yok", "servisi&hizmeti kötü"... neredeyse bu site haricinde "çin motor" başlığı altında hakkında genelinin nette yazdığı şeyler...:mrgreen:
    "motorumda inşallah bir sorun çıkmaz" diye her gün dua etmek istemiyorum... ;) motoruma keyfle binip.. "bir sorun çıkarsa ucuz parça, iyi servis var ne de olsa" diye düşünmek istiyorum... çok şeymi istiyorum )
    Konu guento tarafından (28.November.2011 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markayı kötülemek de firmayı davacı, bizleri davalı yapar. Benim çekindiğim nokta bu. Tepkiyi ölçülü ve dikkatli bir şekilde dile getirmek lazım.
    makineyi kusursuz bi biçimde kötüleme ve karşı tarafa hak iddasında bulunma fırsatından bertaraf edecek iş ilam...
    şöyleki regal marka motor sahibi olan bizler bireysel olarak satış sonrası destğin kusurlu olduğunu ispatlayıp bize tanınan haklardan olan bedelin iadesi karasını alıp ,akabinde firmaya sormadan etmeden firmayı icraya vermektir ,olaki firma ödeme emri olan 7 günlk süreye uymadığı taktirde hemen iflasını istemektir,tabiki firmanın iflası söz konusu omlaz konkordato gibi şeylerle hallederler ama adı kirlenir ,ticari itibarı sarsılır,bayi serv,s bulma konusunda sıkıntı yaşar. pazarı daralır.

ve yukarda saydığım tüm muamelerimizi sosyal medya yoluyla duyur istedğimiz kadar kötüleriz, firmanın bu durumda eli kolu bağlarnır ,sonuçta elimizde bulunan hakem heyeti ilami icra iflas kanununa göre mahkeme kararı hükmndedir ve bu karar karşı tekrar mahkemye başvurulmaz olsa olsa temyiz yoluna gidilir.

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    istermisin şimdi EMRE ltd den biri çıkıp "ne sorununuz, ne eksik parçanız varsa haftaya kadar hepsi elinizde olacak ve kargo bizden, kusura bakmayın" dermiş... tüm RR bayilerine "İzmir Ankara v.b." tüm bayilerimizle konuşup en iyi servisi almanızı sağlayacaz, motorlarsa yaz sezonuna kadar eski fiyat" falan..... dur yaaa rüyaymış, uyandım şimdi :?
    Konu guento tarafından (28.November.2011 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    arkadaşlar burada haklı bir durum var, tamam motoru severek aldım ancak servis ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum gerek fiyat, gerekse temin açısından, motoru alırken bana verilen yetkili servis lisesinde bulunduğum ilde 3 tane yetkili servis görünüyor, ancak hiçbiri servisliğini kabul etmiyor bizi buraya niye yazmışlar bilmiyoruz diyorlar, ayrıca bir stop lambası 55 tl olur mu ya el insaf..., kargoyla 70 lira, ne yapayım bende honda titan lambası taktım (15 tl montaj dahil), debriyaj biterse ybr 125 inkini takacam, radyatör patlarsa eminim daha ucuza daha kalitelisini bulurum (bulamazsam bidon koyarım ), two whell tango haklı ifadelere dikkat etmek gerekli ama hakkımızı da aramak lazım, hep beraber araştıralım hukuki olarak ne yapabiliriz diye...herkese kolay gelsin...

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar boşuna yormayın kendinizi gereksiz. sizler tüketicisiniz. almazsınız olur biter.muhatap olmaya gerek yok.en güsel cevap ilişkiyi kesmek olur. emre yırtınsın satabilmek için boşverin. motorları üreten lifeng. ülkemizde ASYA motorda bu motorlardan getiriyor. pars(e9b) ve ghost(daytona) modeli adı altında. asya çok kar koymaz ise 2012 yılındaki fiyatlarıyla karşılaştırma yaparsınız kesenize uygun düşerse alırsınız. regalin servisi on numaradamı asyanın servisinden şikayetçi olcaksınız. arada tek fark depoda regal motor kapagında dadyw yerine asya yazıcak çok mu sorun sizler için. motor birebir aynı. hatta emre gecen baharda eski 9b( arka kampana) olanları çakmaya devam ederken asya direk disk olanları getirmişti hatırlatmak isterim. eski regalcilerde (hala servise gitmek isteyen olursaki en yakın sanayiye gitmek daha mantıklı sanayiye gidin)regal servislerine değil asya servislerine gider motorlar birebir aynı. kaşe imza olayı hikaye kim yararlanmış garantiden bugune kadar sormak isterim( ben bilmiorum varsa eğer buraya adını yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz. sarf malzemesi diyip redüktörü garantiye sokmadılar bende mesela)
    ben şahsen bahara ghost fiyatlarına bakcam oda pahalı gelirse o kadar para verceğime honda cbr 250R alıp tarz değişikliği yapıcam ancak 150 lik her şekilde kalıcak. satarsamda düşük cc motor kesin alıcam tekrardan belki mondial mg 125 var aklımda şimdilik. her şekilde 2 motorum olucakta ne olucak orasu muamma şimdilik:D
    At avrat silah

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar boşuna yormayın kendinizi gereksiz. sizler tüketicisiniz. :D
    "sizler bir hiçsiniz" der gibi.. :mrgreen:

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Arkadaşlar,

yedek parça konusundaki serzenişlerde haklı olabilirsiniz ancak amiyane tabirle burada ağlayacağımıza ne yapabiliriz onu düşünmek gerek.

Ufak tefek problemlere bu motorla yeterince uğraşmış ustalar -Ali Usta gibi- kendi çözümlerini üretmişler. Muadil yedek parçalar bulmuşlar. Yapmanız gereken böyle bir problem yaşadığınızda bu ustalara bir görünmek. Tabi İstanbul'da olanlar daha şanslı bu konuda. Müşür, sigorta, far, ampul, akü vs.. gibi problemleri bu deneyimli ustalara ve Celil Abi gibi bu motorların esas şöförlerine sorabilirsiniz.

Diğer büyük mekanik problemler için de (20-25.000 devirmeden kolay kolay çıkmaz sanırım) pahalı da olsa eydek parça parasını vereceğiz artık. Yani şanzumana 750TL vermeyi göze aldım ben 30.000'i göreceksem. Zaten üç kuruşluk motosiklet.

Aldığınız makinaya mersedes, servisine de türkiyenin her ilçesinde bulabileceğiniz Ford muamelesi yapmayın bence. Kendisi bildiğiniz Çin malı, türkiye distribütörü de köyden gelmiş çok para kazanmış bir arkadaştır. Bu paraya bu motosiklet değer mi? Sapına kadar değer!.. Bence...

Troy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İLKE
    Elektrik teknikeri
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar

Bu fiyat artışından sonra bence Regal raptor almak isteyenler Asyanın pars ve ghost modellerine doğru bi kayma olucak gibi.Zaten regal raptorla aynı fabrikadan çıkıyor ve şuan 5.200 e parsı , 8.700 e ghostu satıyorlar.

Ama Şunu belirtmeden geçemiyeceğim asya regal raptor getiriyor ve satıyorsa yakında başka firma daha getirmeye başlıyacaktır kesin...
    Babam saolsun motor alışkanlığını bizede bulaştırdı..

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Troy77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar

Bu fiyat artışından sonra bence Regal raptor almak isteyenler Asyanın pars ve ghost modellerine doğru bi kayma olucak gibi.Zaten regal raptorla aynı fabrikadan çıkıyor ve şuan 5.200 e parsı , 8.700 e ghostu satıyorlar.

Ama Şunu belirtmeden geçemiyeceğim asya regal raptor getiriyor ve satıyorsa yakında başka firma daha getirmeye başlıyacaktır kesin...

Mondial'de getirecektir diye düşünüyorum

asya yedek parçaları fahiş fiyata satıyormuş. ürün kalitesi aynımı bilgim yok ancak asya alırım gene yedek parça olarak RR bayilerinden temin edilir diye düşünüyorum
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)