Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atilla 7000 tl yuvarlatılamış rakam falan demiyor.Emre Ltd,Bu motoru Mart 2011 de 7600 tl den aşşağı indirmedi peşin paraya.Ama Motosikletcim den Yüksel Dölek bey(Saygılarımı sunarım Allah razı olsun)bu motoru 7000 tl+plaka ve vergi olarak bana ve birkaç arkadaşımıza sattı.
Artık gerisini siz düşünün
O tarihte motor fuarı 2011 vardı ve fuardan dönüşte motorlanda uğradık çünki Daytona 350 yi görünüş açısından çok beğenmiştim(teknik detay olarak bilgim yoktu) motoru inceliyoruz teknik hakkında soru soruyoruz satıcıdan tık yok ,orası burası konusunda bilgi edinmek istiyoruz ses yok .Almıyacaksanız .....tirin gidin gibisinden bir tavır .Bunlara rağmen modelinden dolayı bir hevesle motoru aldık.Aldık ama almakla bitmedi, bakımlarda üflemeler vs......
Sağda solda eleştiri yaptık anlatmaya çalıştık kimse tınlamadı.Bu paraya bu köfteee davranışları.Bu lafı etmek istemiyorum artistlik yapıyormuş gibi geliyor ama ben 1996 dan bu yana motorsiklet kullanıyorum ve son 4 yıl öncesine kadar Japon marka motorsikletler kullandım(bu muameleyi hiç bir japon markasında görmedim açıkçası).Bu markayı seçmemin sebebi sadece görünüşü oldu.Teknik açıdan handikapları olduğunu biliyordum(kimse alınmasın gücenmesin). Son olarakta fiyat politkası herkezi bu markaya karşı soğutmaya başladı.Markanın müdavimleri dahi ses çıkarmaya başladı.

Açıkçası arkadaşlar bu şekilde devam ederse Raptorrider olamayacağım.Belki Hondariders,Yamahariders,Kawariders veya Hyoriders olacağım affınıza sığınarak.Beni affedin
İyi sürüşler