Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 104 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar fiyatlar artıyor ama sadece regalin fiyatı artıyormus gıbı konusuyorsunuz diğer makınlarında fıyatı arttı.2'nici eller bile uctu.Mondial ramzey jınlun dıyorsunuz bu makınalar ucuz ama ılerde cıkacak sorunlarda cabası bır motor parası kadar cebınızden para cıkar aynı kapıya gelır.Yollarda cektıgınız cılede cabası.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Ben yaklaştıkça regal raptor benden kaçıyormuş gibi hissetmeye başladım. Mayısta motor almaya karar verdim cebimde 2.500tl vardı. İkinci el regal raptor alacağıma hemde kilometresi yüksek kaçıyordu. Yetkilisiyle konuştum 4.900tl dedi Başladım para biriktirmeye başladım. 4.000tl yaptım Tam çok yaklaştım artık önümüzdeki ay alırım dedim 6.100tl'e çıktı. Şimdi 5.000tl yaptım gördüm ki 8.250 tl olacakmış :(.

Bu arada stkanuninin sitesine girdim. Hyosung gv 250 lere bir zam gelmemiş. sıfırları 8.376tl kuruşuna kadar isteriz mantığıyla 376 tle kadar yazmışlar ( yarın bir arayıp soracağım belki zammı siteye yansıtmamışlardır)
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar fiyatlar artıyor ama sadece regalin fiyatı artıyormus gıbı konusuyorsunuz diğer makınlarında fıyatı arttı.2'nici eller bile uctu.Mondial ramzey jınlun dıyorsunuz bu makınalar ucuz ama ılerde cıkacak sorunlarda cabası bır motor parası kadar cebınızden para cıkar aynı kapıya gelır.Yollarda cektıgınız cılede cabası.
    Binmeyiz kardeşim şartmı mecburmuyuz motora binmeye Bisiklete binmeye devam.Ben 5 yaşımdan bu yana bisiklete binerim halada binerim hiçte gocunmam.İsteyen bu fiyatlara binsin ben kullanmayacağım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)