Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 104 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar biz bu motorları Nisan 2011 de 7000 tl ye aldık kur mur anlamam ben bankacıyım hiç kimse kur artışı falan diyemezzzz
    size üflüyoruzzzz arkadaşlar diyebilir anca
    bu motorların kur artışı+kar 1000 tl artması gerekirken bu artış art niyet gibi geliyor.Artık bu rakamlar resmen şımarıklık ve komik(markayı batırmaya mı çalışılıyor acaba?).
    Bu markayı ithal eden herkezin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekir yoksa elinizde hiçbirşey kalmayacak emin olun ben motorumu satılığa çıkartıyorum ve protesto ediyorum.Bu fiyatlara sıfır Kawasaki,Honda,Yamaha,Hyosung,Kymco Venox alabiliyorken niye sizin Regali alsın ki insanlar bu fiyatlarla bu motorlar elinizde patlar.Kütük gibi bir Daytonaya bineceğime 2. el bir Shadowa,İntrudera binerim daha iyi.Bu ne yaaaaa
    Ben bu kadar parayı bu muamele ve bu fahiş fiyatlarla karşılaşmak için vermedim
    bu sitenin eskilerinden bir kişi niye Regal Raptor kullanmıyorlar(Celil dışında).Site admini dahi Japon markası kullanıyor acaba bir kendilerine sorun.
    Niye herkez Regal Raptor kullanmıyor.Herkez Çinlinin en iyisi diyorda dünyanın en iyisi niye diyemiyor .Çünkü değil.Her markanın bir yeri vardır.Bu markanında Türkiye piyasasında bir yeri var.Fakat böyle şişirme fiyat politikalarıyla yer edinilmez.

Motomania34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Moto Mania
    Motor Mağazası
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu muameleyi görmek istemeyen kim varsa motomanianın sahibi olarak diye bilirimki gelin bize motorsiklet sevdalısı kim var ise başımızın üstünde yeriniz var murat kaymaz

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    samimiyetle cevap bulması gereken sorudur.

Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu kadar parayı bu muamele ve bu fahiş fiyatlarla karşılaşmak için vermedim
    bu sitenin eskilerinden bir kişi niye Regal Raptor kullanmıyorlar(Celil dışında).Site admini dahi Japon markası kullanıyor acaba bir kendilerine sorun.
    Niye herkez Regal Raptor kullanmıyor.Herkez Çinlinin en iyisi diyorda dünyanın en iyisi niye diyemiyor .Çünkü değil.Her markanın bir yeri vardır.Bu markanında Türkiye piyasasında bir yeri var.Fakat böyle şişirme fiyat politikalarıyla yer edinilmez.

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    "genelde" burada japon kullananlar daha yüksek cc ye geçtiğinden ya da km si çok arttığından RR satıyor diye biliyorum..
    RR "bence" başlangıç" ve "biraz sonrası" motorudur. diğer motorlara geçiş için ve chopper tarzı sevenlere en "hesaplı" ve uygun motordur.
    Bu fiyatlarla alıcı bulur mu? eskisi kadar olmasa da illaki bulur. Tamamen Zevk&kese meselesi... ve yine "bence" açıkçası şu aralar motor almak ve satmak için uygun bir zaman değil.. tüm dünya piyasası sallantı da..:?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)