Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki fuar da bizim motorlara aksesuar, yedek parça bulma ihtimali var mıdır? yoksa sadece yeni modeller falan mı sunuluyor? daha önce moto fuarında bulunmadım.. güzelse izmirden kalkıp gelmeyi düşünüyorum nasipse ;)
    geçen yıl fuara gittimdde herşeye bakmakla yetindim,oda yetti zevki bi başkaydı yazmakla anlatamam ,bu yıl fuarda yapmak istediğim planlara fikir bul ak ve ihtiyaç duyduğum araç gereçler için gideceğim,

öncelikle custom çalışması yapan stand sahipleriyle fiyat ve fikir alcağım,sonrasında aksesuar olarak kafamda tam netleştiremedim eşyaları alacağım bunların yanında takı kıyafet gibi ıvır zıvırada biraz bütçe ayırıp sonrasında showrumları dolaşıp iç geçirmeyi planlıyorum

ha izmirden kalkıp gelmek değermi dersen .şöyle cevap veririm,niyetin ne sadece gezip görmekmi ,ihtiyaçlarını karşılamak içinmi :D(anladın)

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tarıh yaklastıkca heyecanım artıyo :lol:
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yıl fuara gittimdde herşeye bakmakla yetindim,oda yetti zevki bi başkaydı yazmakla anlatamam ,bu yıl fuarda yapmak istediğim planlara fikir bul ak ve ihtiyaç duyduğum araç gereçler için gideceğim,

öncelikle custom çalışması yapan stand sahipleriyle fiyat ve fikir alcağım,sonrasında aksesuar olarak kafamda tam netleştiremedim eşyaları alacağım bunların yanında takı kıyafet gibi ıvır zıvırada biraz bütçe ayırıp sonrasında showrumları dolaşıp iç geçirmeyi planlıyorum

ha izmirden kalkıp gelmek değermi dersen .şöyle cevap veririm,niyetin ne sadece gezip görmekmi ,ihtiyaçlarını karşılamak içinmi :D(anladın)
    hem iş, hem alışveriş amaçlı ;) valla hesaplı bizim motolar için değişik ayna,elcik,led sinyal,sele, hatta ince yanak arka lastik bile bulursam alırım...yani olsa şahane olurdu.. custom şeyler.. internette, Türkiye de çeşidine çok rastlayamadığımız değişik şeyler işte fuarda olsa.. süper olurdu..

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)