Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    peki fuar da bizim motorlara aksesuar, yedek parça bulma ihtimali var mıdır? yoksa sadece yeni modeller falan mı sunuluyor? daha önce moto fuarında bulunmadım.. güzelse izmirden kalkıp gelmeyi düşünüyorum nasipse ;)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki fuar da bizim motorlara aksesuar, yedek parça bulma ihtimali var mıdır? yoksa sadece yeni modeller falan mı sunuluyor? daha önce moto fuarında bulunmadım.. güzelse izmirden kalkıp gelmeyi düşünüyorum nasipse ;)
    Fuarlar eskisi gibi çok canlı değiller bizim makinalarda yenilik pek içermiyor yedek parça emrenin tekelinde orada pek satış olmuyor fakat merkezleri fuara 10 dk uzaklıkta gerekirse dükkandan alınabilir bunun yanında tabiki büyük markaların muhteşem yeni modelleri oluyor bakıp bakıp yalanıyor insan :mrgreen: ayrıca bir sürü kıyafet techizat firması ve seçenek bir arada bir çokta çinli yedek parça firmasıda stand açıyor
    Konu CELİL tarafından (28.November.2011 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    en son 2007 yada 2008 de gitmiştim sanırım motordan çok motor hatun oluyo dans şov başladımmı millet ona üşüşüyo stand arası yollar kapanıyo geçemiosun uyuz olmuştum bi daha gitmem demiştim:mrgreen: ama bu sene bende fuardayım tekrardan. motor konusunda kararsızım şu an regaldeki fiyat artışı yüzünden daytonanın üstünü çizmiş bulunmaktayım. yeni bişiler arıcam uygun.bide aklımda extra olarak 50cc motor var bizim ülkemizde dünyanın en pahalı benzini kullanılsa bile insanlar scooter bile olsa performans manyagı olduğundan scooter bile minimum 100-125 cc gelio.. halbuki avrupada yamaha nın falan 50 cc o kadar güsel motorları varki... 2012 bakalım neler getircek :D
    ekleme : yada yamaha türkiyeye 1 tane cruiser modeli getirirken aslında 17 tane cruiser modeli olduğunu ve avrupada satışta olduğunu biliyomuydunuz. işte bizim ülkedeki kültür. iki kelimeyi bir araya getrip cümle kuramıcak zengin hödüklerin race motor alıp caddelerde zanzan gitmesi buna sebeb...
    Konu falldown tarafından (28.November.2011 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
    At avrat silah

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yamaha türkiyeye 1 tane cruiser modeli getirirken aslında 17 tane cruiser modeli olduğunu ve avrupada satışta olduğunu biliyomuydunuz.
    http://www.starmotorcycles.com/star/...home/home.aspx
    Yamaha'nın cruiserleri gerçekten çok çekici, ve 'yamaha motosiklet' içinde ayrı bir branş gibi. Çeşit bolluğundan web sitesi dahi ayrı..

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yamaha'nın cruiserleri gerçekten çok çekici, ve 'yamaha motosiklet' içinde ayrı bir branş gibi. Çeşit bolluğundan web sitesi dahi ayrı..
    bu 17 çeşit motoru sadece cc yönünden deil model yönündende mesela royalstarı kendi arasındada ventura ventura S ve deluxe diye sayarsakta 17 çeşit motor 30 modele çıkıyor :mrgreen:
    bu sadece yamaha için geçerli değil. diğer japonlar içinde geçerli
    At avrat silah

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorlar gerçekten harika arka tekerler tam istediğim (yanak) inceliğinde.. bi bulabilsem acımıcam takacam

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    geçen yıl fuara gittimdde herşeye bakmakla yetindim,oda yetti zevki bi başkaydı yazmakla anlatamam ,bu yıl fuarda yapmak istediğim planlara fikir bul ak ve ihtiyaç duyduğum araç gereçler için gideceğim,

öncelikle custom çalışması yapan stand sahipleriyle fiyat ve fikir alcağım,sonrasında aksesuar olarak kafamda tam netleştiremedim eşyaları alacağım bunların yanında takı kıyafet gibi ıvır zıvırada biraz bütçe ayırıp sonrasında showrumları dolaşıp iç geçirmeyi planlıyorum

ha izmirden kalkıp gelmek değermi dersen .şöyle cevap veririm,niyetin ne sadece gezip görmekmi ,ihtiyaçlarını karşılamak içinmi :D(anladın)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yıl fuara gittimdde herşeye bakmakla yetindim,oda yetti zevki bi başkaydı yazmakla anlatamam ,bu yıl fuarda yapmak istediğim planlara fikir bul ak ve ihtiyaç duyduğum araç gereçler için gideceğim,

öncelikle custom çalışması yapan stand sahipleriyle fiyat ve fikir alcağım,sonrasında aksesuar olarak kafamda tam netleştiremedim eşyaları alacağım bunların yanında takı kıyafet gibi ıvır zıvırada biraz bütçe ayırıp sonrasında showrumları dolaşıp iç geçirmeyi planlıyorum

ha izmirden kalkıp gelmek değermi dersen .şöyle cevap veririm,niyetin ne sadece gezip görmekmi ,ihtiyaçlarını karşılamak içinmi :D(anladın)
    hem iş, hem alışveriş amaçlı ;) valla hesaplı bizim motolar için değişik ayna,elcik,led sinyal,sele, hatta ince yanak arka lastik bile bulursam alırım...yani olsa şahane olurdu.. custom şeyler.. internette, Türkiye de çeşidine çok rastlayamadığımız değişik şeyler işte fuarda olsa.. süper olurdu..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)