arkadaşlar benim kısalar uzunlar gibi uzunlarda ilerisi yerine havaya bakıolardı. kısa 35lik varken keyfim yerindeydide kısa patlayınca geceleri zor olmaya başladı ve bu akşam zifiri ormana girince tak etti canıma sonunda. normalde far 2 civata ile sabitlenmiş ve far tası yaylı vida ile bakış açısı değiştiriliyo(aşağı-yukarı) kimilerinde tek civata sanırsam ve direk el ile istedigin açıyı ayarlayabiliosun sorun olmuo. neyse sadete gelicem. vidayı gevşettikce far tası aşagıya bakıyor fakat bi süre sonra vida boşa dönüyor ama fartası yeterince aşagı açı yapmıyor. olmayınca içini açtım inceledim elimle bastırdım yer varmı tas hareketi için daha diye ama yok. eminim benim far çeşidinden olanlar vardır aranızda.. aklıma far ayagındaki tek civatayı iptal edip el ile komple far açısını ayarlamaktan başka çare gelmiyor.yanlız aklımda bi soru işareti var bu çinliler tek civata ile sabitlemek yerine 2 civata ile sabitleme gereği duydularsa bu motora demekki motor giderken sarsıldıkça tek civata olsa ne kadar sıkarsak sıkalım far açısı kayıyo olmalı. aklına çözüm gelen varmı yada benim gibi "spastik farlı" motoru olan varmı aranızda :mrgreen:
not:far tasının ışığı toplama kabiliyetinden bahsetmiyorum bileuzunları yakınca sadece ön çamurluk ve ön tekerim ve zemin seyyar keraneye dönüyor sanki motorun altına neon ışık takmış gibi (en yukarki açıda bile) geri kalanı gökyüzüne gidiyor
not: even so i love my china moto

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)
uzunları yakınca sadece ön çamurluk ve ön tekerim ve zemin seyyar keraneye dönüyor sanki motorun altına neon ışık takmış gibi (en yukarki açıda bile) geri kalanı gökyüzüne gidiyor