sellozik tinerin boyayı kaldırma gibi bir özelliğide var ama en iyisi pasta cilayı yap baktın olmuyor bi oto boyacısına göster onlar sana yardımcı olur gerci motoru görünce boyamak gerekir deyip fiyatı kaparta bilirler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)sellozik tinerin boyayı kaldırma gibi bir özelliğide var ama en iyisi pasta cilayı yap baktın olmuyor bi oto boyacısına göster onlar sana yardımcı olur gerci motoru görünce boyamak gerekir deyip fiyatı kaparta bilirler
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)cevaplar için sağolun arkadaşlar dediklerinizi denicem...
bu arada tam bu tür en ufak bişiyi kafaya takıyorum, sonra motorla bi tur atıyorum...
hepsini unutuyorum, düşünce aynen şu oluyo..
"böle bi keyif yok, bak keyfine s..tir et, gittiği yere kadar, ":mrgreen:
hele bu akşam motorla eve gelirken o kadar keyifliydi ki...evin yolunu uzattım valla.. :mrgreen:.
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)pratik bilgi için tşk. yazın bi kere temizlemeye kalkmıştım su+bez ile dahada bulamaç olunca bırakmıştım çok uğraştırır bu diye.üstüne bi 3 4 aylık pislik daha bindi işte sen hesap etzaten gecen mayıstan beri sanırım toplamda 2 kere yıkamışımdır motoru çok temizim çok :mrgreen:
At avrat silah
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)ben hiç bu kadar temizini duymamıştım :mrgreen: ben nerdeyse her akşam eve götürdüğümde hafif ıslak bezle üstünden tozunu alırım.. jantlar ve lastik yeni gibidir her zaman (ayda 1-2 kere jant temizlerim)kimine göre bu bir hastalık kimine göre büyük keyf..
bu arada dün akşam far da "kısalar(park)" da bi temassızlık oluştu,normal ve uzunlar sorunsuz çalışırken, "kısa" arada temassızlık yapıyor... nedendir acaba! şaka gibi valla... noluyoo ya bölee
![]()
Konu guento tarafından (02.December.2011 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)sen yıkayarak eskitcen motoru:mrgreen:
piyasada ucuza aldığın lambaların alt kısmı yuvası normaline göre çok az daha küçük çapı.yuvaya takarken fark edersin.temassızlık o yüzden gecende benim oldu hatta atilla abi puff diyoduama 10 lira yerine 1 liraya alıyosun ve sarı değilde bembeyaz ışık veriyo. xenon effect diye geçiyo zaten.
At avrat silah
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)