Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cevaplar için sağolun arkadaşlar dediklerinizi denicem...

bu arada tam bu tür en ufak bişiyi kafaya takıyorum, sonra motorla bi tur atıyorum...
    hepsini unutuyorum, düşünce aynen şu oluyo..
    "böle bi keyif yok, bak keyfine s..tir et, gittiği yere kadar, ":mrgreen:
    hele bu akşam motorla eve gelirken o kadar keyifliydi ki... evin yolunu uzattım valla.. :mrgreen:.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevaplar için sağolun arkadaşlar dediklerinizi denicem...

bu arada tam bu tür en ufak bişiyi kafaya takıyorum, sonra motorla bi tur atıyorum...
    hepsini unutuyorum, düşünce aynen şu oluyo..
    "böle bi keyif yok, bak keyfine s..tir et, gittiği yere kadar, ":mrgreen:
    hele bu akşam motorla eve gelirken o kadar keyifliydi ki... evin yolunu uzattım valla.. :mrgreen:.
    heh şöyle yaw unutmaki sakınan göze çöp batar. benim arka cant gözükmüo bile pislikten zincirden atan yağdan . geçtim nikalajının parlamasını gri parça bi yer görme imkanın az.yada depo çizik dolu dikkatli bakınca
    At avrat silah

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh şöyle yaw unutmaki sakınan göze çöp batar. benim arka cant gözükmüo bile pislikten zincirden atan yağdan . geçtim nikalajının parlamasını gri parça bi yer görme imkanın az.yada depo çizik dolu dikkatli bakınca

o janta balata spreyi sık pırıl pırıl olsun :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o janta balata spreyi sık pırıl pırıl olsun :D
    pratik bilgi için tşk. yazın bi kere temizlemeye kalkmıştım su+bez ile dahada bulamaç olunca bırakmıştım çok uğraştırır bu diye.üstüne bi 3 4 aylık pislik daha bindi işte sen hesap et zaten gecen mayıstan beri sanırım toplamda 2 kere yıkamışımdır motoru çok temizim çok :mrgreen:
    At avrat silah

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    pratik bilgi için tşk. yazın bi kere temizlemeye kalkmıştım su+bez ile dahada bulamaç olunca bırakmıştım çok uğraştırır bu diye.üstüne bi 3 4 aylık pislik daha bindi işte sen hesap et zaten gecen mayıstan beri sanırım toplamda 2 kere yıkamışımdır motoru çok temizim çok :mrgreen:
    ben hiç bu kadar temizini duymamıştım :mrgreen: ben nerdeyse her akşam eve götürdüğümde hafif ıslak bezle üstünden tozunu alırım.. jantlar ve lastik yeni gibidir her zaman (ayda 1-2 kere jant temizlerim) kimine göre bu bir hastalık kimine göre büyük keyf.. bu arada dün akşam far da "kısalar(park)" da bi temassızlık oluştu,normal ve uzunlar sorunsuz çalışırken, "kısa" arada temassızlık yapıyor... nedendir acaba! şaka gibi valla... noluyoo ya bölee
    Konu guento tarafından (02.December.2011 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç bu kadar temizini duymamıştım :mrgreen: ben nerdeyse her akşam eve götürdüğümde hafif ıslak bezle üstünden tozunu alırım.. jantlar ve lastik yeni gibidir her zaman (ayda 1-2 kere jant temizlerim) kimine göre bu bir hastalık kimine göre büyük keyf.. bu arada dün akşam far da "kısalar(park)" da bi temassızlık oluştu,normal ve uzunlar sorunsuz çalışırken, "kısa" arada temassızlık yapıyor... nedendir acaba! şaka gibi valla... noluyoo ya bölee
    sen yıkayarak eskitcen motoru:mrgreen:
    piyasada ucuza aldığın lambaların alt kısmı yuvası normaline göre çok az daha küçük çapı.yuvaya takarken fark edersin.temassızlık o yüzden gecende benim oldu hatta atilla abi puff diyodu ama 10 lira yerine 1 liraya alıyosun ve sarı değilde bembeyaz ışık veriyo. xenon effect diye geçiyo zaten.
    At avrat silah

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sen yıkayarak eskitcen motoru:mrgreen:
    piyasada ucuza aldığın lambaların alt kısmı yuvası normaline göre çok az daha küçük çapı.yuvaya takarken fark edersin.temassızlık o yüzden gecende benim oldu hatta atilla abi puff diyodu ama 10 lira yerine 1 liraya alıyosun ve sarı değilde bembeyaz ışık veriyo. xenon effect diye geçiyo zaten.
    orjinaline hiç dokunmadım yani değiştirmedim.. temassızlık "yuvası normaline göre çok az daha küçük çapı." derken... tam olarak ne demek istedin anlamadım:|
    sorun ampüldemidir? ve bu "xenon effect ampülle" mi değiştirmemi mi öneriyosun?:|

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    jant kuruyken ( tahmin ediyorum daimi olarak kurudu :D )

üzerine sık balata spreyini cam gibi yapsın çıkmayan hertürlü lekeye sıkabilirsin

yolda kalırsan kabüratöre bağla balata spreyini sık ve çalıştır yol al :D o derece
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant kuruyken ( tahmin ediyorum daimi olarak kurudu :D )

üzerine sık balata spreyini cam gibi yapsın çıkmayan hertürlü lekeye sıkabilirsin

yolda kalırsan kabüratöre bağla balata spreyini sık ve çalıştır yol al :D o derece
    canın sıkılınca sık poşete çek içine kafa yapıyo (aman heaa sakın)
    çirkin hatun yoktur az würzth balata spreyi vardır
    At avrat silah

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    canın sıkılınca sık poşete çek içine kafa yapıyo (aman heaa sakın)
    çirkin hatun yoktur az würzth balata spreyi vardır
    würtzh iyidir kalitelidir

;) :D

sıktınmı janta filan? pırıl pırıl yapıcaktır iyi bir zincir yağı al eline zinciri iyice spreyle temizle ayna gibi olsun sonra güzelce yağla gerginlik ayarını yap çok güzel olucak

( genel olarak zincir temizlemek için gaz yağı kullanıyorumda spreyde çok işe yarıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)