öncelikle aramıza hoşgeldin, bilgimce kısa açıklamalarda bulunmak istiyorum, 150 lik tek silindir hava soğutmalı yakıtı 125lik çift silindire göre daha azdır ama gücüde az, tercih meselesi tabi. bende 250 e 9b var bende önce 150 lik alacaktım ama ilerde satıp büyütme ihtiyacı duyacağımdan dedim baştan 250 lik alayım, güzel kemikli motor kolay ağrıza yapmıyor bazı motor alt birimleri sıkıntılı buji, yan kapak, lastik vb. ancak kolay aşılabilecek sorunlar, tevsiye ederim ancak yedek parça ve servis olayını iyi araştır !!! çok can sıkıntısı yapıp seni motordan soğutabilecek konular. su soğutmalı olan elbette daha iyi motor rampada bayılmaz, güçten düşmez, ama hava soğutmalı olan da daha az parça daha az arıza demek bence, ben parça sıkıntılarını başka motorlarınkıyle aşmayı düşünüyorum, regal raptor görüntü açısından, keyf açısından sağlam kemikli makinadır, ama ybr 125 2011 4200 tl, honda cbf 150 de o civarda, iş gene sonuçta çin mi japonmuya geliyor, bi de 150 lik fiyatı bana fazla geldi ben 3 ay kadar önce antalyada 3800 lira fiyat almıştım 150 lik için, fiyatı iyi araştır bence bi sakatlık var çünkü, kolay gelsin