aramıza hoşgeldin göksel
öncelikle mcx 150 apache ve e9b yi karşılaştırmana gerek yok çünkü e9b 250 diğerleri 150cc..
e2 fiyat 4600 doğrudur. ancak bu distributördeki liste fiyatıdır.bayilerde olması gereken fiyattır ancak isteyen bayi istediği fiyata verir.3300 3500e gördüğün fiyatlar bahardan kalanlar olmalı o fiyata bulman zor.bu fiyatlar üzerine 2.zam yolda geliyo ocakta. fenerbahcenin orda motomania var orda fiyatı daha uygun. forumdan geldigini söyle yardımcı olurlar.
bunların dışında 16 beygir maks gücüdür bu değeri kolay kolay yakalayamassın zaten. ancak şunu söyleyebilirim 8000devirde nominal gücü 10 beygirdir.bu her motor için geçerlidir. kilosunu tartmadım :P orası doğrudur sanırım.
yanlız performans açısından karşılaşştırırsan apache kendi klassmanında hepsinin eline verirmiş benim araştırmalarıma göre(binmedim-motor sahipleriinin karşılatırmaları). cbf 150 dahilybr 125 i saymıom bile
100 200 km lik demişsin ben saatlerce aralıksız sürüyorum banamısın demiyor(uygun devirlerde de zorlamadan). ancak otoyol otoban gibi yollarda yardırmaya kalkarsan motor bi süre sonra şişecektir.süratide unut.kısaca araba kullanmışlığın varsa motorun dilinden anlıyosan bi sıkıntı yaşamasssın kolay kolay. ancak artçıyı unut :D yokuş yukarı çekişten sağlam düşer artçı varsa vede çabuk yorulur motor.
bu saydıklarıma görüntüyü ekle ki bu görüntü başka markalarda yok bu fiyat aralığında :mrgreen:
karar senin.
kısaca e2 için
performans: yok
görüntü: var(regalci olmayan biri 150 lik oldugunu ble anlamaz hatta çift silindir sanar silindir bloguda normal 150ye göre katkat büyüktür.)
kalite: çinlinin arasında en iyidir derler.
fiyat aralığı: eh işte(yeni fiyatlarla)
not: cbf 150 ybr125 te japon markasıdır ancak üretimi sanırsam hindistanda.
arkadaşım eklemeyi unutmuşum. genelde 150 alanlar altlarındaki makinadan görüntüsüne bakıp çok şey beklerler ancak normal bi 150 lik nasılsa buda öyle. 2 3 ay sonrada büyütcem diye satarlar. ben mayıstan beri kullanıorum çok da memnunum iyikide 150lik almışım diorum hala fiyat/performans karışılaştırması yaptıgımda. ben aldığımda 150cc 2X lira 250 cc 3X lira idi tam olarak. tek eksik son sürat+artçı.hee artçı ile gitmio değil motor.çabuk yoruluo sadece.bunlar içinde 1kat daha fazla vermemin anlamı yoktu. ama şu an için fiyatlar biraz daha değişik.
yani sonradan yetmiyor iyip satcaksan hiç masrafa girme 150liklerin hiçbirine bulaşma direk 250 al.

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)
ybr 125 i saymıom bile