| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abi hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Bugün gelirken baktım da, abi hakikaten çok yakıştı..Spyder Daytona'dan daha iri ve daha 'krom-yoğun' duruyor. Ayaklıkları geri almaları da çok iyi olmuş, Aksaray trafiğinde anladım... İnşallah bir uzun yol yaparız bu yaz..
Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (02.December.2011 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)sağol SPYDER in boyu DAYTONA dan uzun ve bol nikalaj makinayı daha havalı yapıyor:mrgreen:
ayakların geri çekilmesi hakikaten trafikte dengeyi daha kolaylaştırnış bende beylikdüzünde bir trafige girdim yarım saate yakın dur kalk yaparken anladım![]()
Konu CELİL tarafından (03.December.2011 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)ooo hayırlı olsun abicim.. allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
darısı benim başıma inş![]()
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun Celil abi =)
Spyder 250
Ankara
0 Rh (+)Güle Güle keyifle kullan Celil abi, aynen, baharı bekleyen kumrular gibi olduk![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)