Yillik izinleri planlama acisindan tarihi erken belirlemede fayda var. Guzergaha gore yolda katilim olabilir yada feribot biletimizi erkenden aliriz. Istanbul disini da dusunun, Anadolu uvey evlat degildir.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Yillik izinleri planlama acisindan tarihi erken belirlemede fayda var. Guzergaha gore yolda katilim olabilir yada feribot biletimizi erkenden aliriz. Istanbul disini da dusunun, Anadolu uvey evlat degildir.![]()
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
V strom
istanbul
0 Rh (+)Abi güzergah güzzel amma şöyle bir durum var
max. 1 hafta yani 9 günlük bi geziden bahsediyoruz
bir cumartesi buradan sabahın köründe çıksak ,ilk durk izmir desek cumartesi aksamı ulaşsak 1 gün dolaşıp yola cıksat pazartesi sabahı borduma doğru öğleden sonra orada olsak 1 günde orada takılsak salı da dahil çarşamba fetiyeye tol alsak aksama varsak 1 günde oradqa takılsak perşembede dahil
cuma günü ancak dönüş yoluna cıkabiliriz 2 güne yayarak cümartesi aksamı tekrar istde oluruz
yani demem o ki ya üstten( izmirden )yada alttan (antalya manavgat civarı) kırpmak gerek
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)yok abi inanmıyorum yaaaa,,, benim idealimdeki Rota bu :(
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Benim Motor Keeway SL150...Bu Yolculuğa Katılmak İstiyorum Ama Sizce Benim Motor Bu Durumu Atlatırmı...İstanbul Kırklareli Arası Çok Yol Yaptım En Yüksek Hızda Bile Yazın Şişme Yapmadı Ama İzmir Falan Olayı Sizce Kaldırır Mı :( Hava Soğutmalı Olması Dez Avantaj Tabi...Bir De Önemli Olan Kaç Km Hızla Seyir Yapacağımız...Yorumlarınızı Bekliyorum...:(
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)