Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben böyle bi başlık açamayı düşnüyordum yaza dair uzun geziyi kapsayan bir plan.en ince ayrıtısına kadar uzun uzun konuşup akıl fikir payaşmak için .yol gzelgahlarından tut nerelerde konaklanır nerde ne yenir kimler gelir parasal durumu ne olur gibi.

saolsın benden önce bu konuyu açtığın için bundan sonra burdan devam ediriz aralara anketler sepiştiririz
    erdem ya biliyorum sıktı ama, 2. döneme artık biyerden kadro gelirse, ben gezi programı ile ilgili bikaç güzergah yapmıştım. benim aklımda
    "Antalya-Kaş-Fetihiye-Muğla-marmaris-Bodrum-Çeşme-İzmir-Ayvalık-Altınoluk" güzergahı var, eğer motoru alırsam bu güzergahı Temmuz ayı içinde 15-20 güne kat etmek var aklımda. güzergahlarda 2 gün geçirip 3.gün yola koyulmak var.. çok uzunda değil çok kısada değil. hatta tatil modunda bir gezi olmasını istiyorum. konaklamada Pansiyol Otel Çadır/tulum hiç farketmez.. senin güzergah nerelerden geçiyor

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem ya biliyorum sıktı ama, 2. döneme artık biyerden kadro gelirse, ben gezi programı ile ilgili bikaç güzergah yapmıştım. benim aklımda
    "Antalya-Kaş-Fetihiye-Muğla-marmaris-Bodrum-Çeşme-İzmir-Ayvalık-Altınoluk" güzergahı var, eğer motoru alırsam bu güzergahı Temmuz ayı içinde 15-20 güne kat etmek var aklımda. güzergahlarda 2 gün geçirip 3.gün yola koyulmak var.. çok uzunda değil çok kısada değil. hatta tatil modunda bir gezi olmasını istiyorum. konaklamada Pansiyol Otel Çadır/tulum hiç farketmez.. senin güzergah nerelerden geçiyor
    teoman senin bölüm ne kardeş arş gör kadrosu mu bekliyorsun bende de var aynı sıkıntı gerçi şükür benim kadro çıktı ama epey zor çıkıyor bide uğraşman gerekiyor, eğer üniversite kadrosu bekliyorsan ben o yoldan geçtim , sana da yol gösterebilrim, saygılarımla...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)