artçı selesinin arkasında 2 adet küçük vida var yıldız tornavida ile sökün ve arka seleyi çıkartın
arka seleyi çıkarttıktan sonra arka selenin altında kalan ön selenin 2 adet somunu ile karşılacaksınız onuda ingiliz anahatarı veya uygun anahtar yardımı ile sökün ön selede çıkmış olacak bu kadar basit selenin altında birşey yok öyle hatırlıyorum sigorta akünün üzerinde diye hatırlıyorum sağ kapağın orda. sol kapakta ise hava filtresi var orda işiniz olmaz elektriksek birşey yokdepoyu sökmek istersenizde ön seleyi çıkarttıktan sonra 1 adet orta boyda somon çıkacak onuda sökün anahtarı taktığınız yerde sağlı sollu 2 adet somon var onlarıda çıkarttığınızda depo elinize gelmiş olur
ayaklığı ben direk ayaklığın arkasında bulunan ufak devre kartı gibi birşey vardı iletişimi sağlayan elektriksel kabloyu sökmüştüm yeni modellerde nasıl bilmiyorum
bazen iyi taraflarıda var bazen kötü çünki bazen unutup hareket alabiliyorum bazende canımı sıkıyordu devredeyken motorun üzerinde bulunmam gerekiyordu ısıtmak için
eski SYM Wolf'ümde sistem biraz daha farklıydı ve çok beğeniyordum.
Ayaklık kapalı açık fark etmiyor çalışıyordu açınca stop etmiyordu. bir özellik vardı çok beğeniyordum kullanıcılarına soruyordum kimse bende öyle birşey yok diyorlardı ancak benimkinde vardı ve extra takılmış birşey değildi
çalışırken ayaklığı açıyoruz ayaklığın ucunda bir plastik vardı yerle temas ettiği an sistem devreye giriyordu
kısa farla açıksa kapatıp stop farklarını açıyor arka stoplar ön stoplar yanıyordu motorsiklet susmuyor ve vites pedalı debriyaj iptal oluyor istediğiniz kadar basın devreye girmiyor ve hareket etmiyor ancak çalışır vaziyette ısnıyorduayaklığı kapatınca farları yakıyor ve şanzuman devreye giriyor aynı şekil ayaklık açık ancak plastik yere temas etmiyorsa aydınlatmaları kapatmıyor ancak gene hareket etmiyordu
varmı böyle bir sistem yaeski sahibi ne yaptı bilmiyorum serviside bir değişiklik yok motorda extra birşey takılı değil diyip duruyordu
(not motorun beynini değiştirmişler satmadan önce fark etmiştim çin/japon malı sanırsam model marka hiçbirşey yazmıyor servise gösterdim bu buna ait değil vs demişlerdi)
evet anladımki beyninde birşeyler var aletin :D değişti yada değiştirilmediği hakkında bilgim yok..
hermotora lazım
çok kullanışlıydı

-
Ankara
A Rh (+)
depoyu sökmek istersenizde ön seleyi çıkarttıktan sonra 1 adet orta boyda somon çıkacak onuda sökün anahtarı taktığınız yerde sağlı sollu 2 adet somon var onlarıda çıkarttığınızda depo elinize gelmiş olur