Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu takip ettikten sonra motorun koltuğunu sökmeye çalıştım, fakat başaramadım. kırarım diye de çok uğraşmadım, bıraktım. koltuğu sökmeyi deneyen ve başaran var mı? (rr 250 e - 9)
    havalar soğuk olduğu için motora binemiyorum. haftalık gidip lastiklerini şişiriyorum, çalıştırıyorum. 10 dk çalışıyorsa 10 dakika tutmak zorunda kalıyorum. ayaklık iptali çok işime yarar.

artçı selesinin arkasında 2 adet küçük vida var yıldız tornavida ile sökün ve arka seleyi çıkartın

arka seleyi çıkarttıktan sonra arka selenin altında kalan ön selenin 2 adet somunu ile karşılacaksınız onuda ingiliz anahatarı veya uygun anahtar yardımı ile sökün ön selede çıkmış olacak bu kadar basit selenin altında birşey yok öyle hatırlıyorum sigorta akünün üzerinde diye hatırlıyorum sağ kapağın orda. sol kapakta ise hava filtresi var orda işiniz olmaz elektriksek birşey yok depoyu sökmek istersenizde ön seleyi çıkarttıktan sonra 1 adet orta boyda somon çıkacak onuda sökün anahtarı taktığınız yerde sağlı sollu 2 adet somon var onlarıda çıkarttığınızda depo elinize gelmiş olur

ayaklığı ben direk ayaklığın arkasında bulunan ufak devre kartı gibi birşey vardı iletişimi sağlayan elektriksel kabloyu sökmüştüm yeni modellerde nasıl bilmiyorum

bazen iyi taraflarıda var bazen kötü çünki bazen unutup hareket alabiliyorum bazende canımı sıkıyordu devredeyken motorun üzerinde bulunmam gerekiyordu ısıtmak için

eski SYM Wolf'ümde sistem biraz daha farklıydı ve çok beğeniyordum.

Ayaklık kapalı açık fark etmiyor çalışıyordu açınca stop etmiyordu. bir özellik vardı çok beğeniyordum kullanıcılarına soruyordum kimse bende öyle birşey yok diyorlardı ancak benimkinde vardı ve extra takılmış birşey değildi

çalışırken ayaklığı açıyoruz ayaklığın ucunda bir plastik vardı yerle temas ettiği an sistem devreye giriyordu

kısa farla açıksa kapatıp stop farklarını açıyor arka stoplar ön stoplar yanıyordu motorsiklet susmuyor ve vites pedalı debriyaj iptal oluyor istediğiniz kadar basın devreye girmiyor ve hareket etmiyor ancak çalışır vaziyette ısnıyordu ayaklığı kapatınca farları yakıyor ve şanzuman devreye giriyor aynı şekil ayaklık açık ancak plastik yere temas etmiyorsa aydınlatmaları kapatmıyor ancak gene hareket etmiyordu

varmı böyle bir sistem ya eski sahibi ne yaptı bilmiyorum serviside bir değişiklik yok motorda extra birşey takılı değil diyip duruyordu

(not motorun beynini değiştirmişler satmadan önce fark etmiştim çin/japon malı sanırsam model marka hiçbirşey yazmıyor servise gösterdim bu buna ait değil vs demişlerdi)

evet anladımki beyninde birşeyler var aletin :D değişti yada değiştirilmediği hakkında bilgim yok..
    hermotora lazım
    çok kullanışlıydı
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

muhsin heybetli
    PLAZA müdürlüğü
     REGAL RAPTOR DD250E9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ön koltuğun altında 2 tane beyaz giriş var biri arka stoplar için diğeri ayak iptali için denersen kendin yapabilirsin... kazasız belasız sürüşler herkeze...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)