Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mslmchc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tesekkurler cevaplar icin... sorun bujiden buyuk ihtimalle bujileri soktum siyahlasmıs temizledim ama yine calısmadı bu buji yakma sorunu neden kaynaklanır acaba ? bakımdan oncede yapıyordu bakımda sorun giderildi dedi usta daha yapmaz dedi .... ama yine aynı sorun olustu ustayı degistiricem aslında karsıya gecmeye cesaretim olsa ali ustaya giidcem ama malesef gidemiyorum cesaret edemiyorum simdilik. yada anadolu yakasında servis bilen tavsiye eden varmı acaba ? lutfen yadım edin sıtkım sıyrıldı artık buji sinden ...:S

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,665
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı mslmchc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkurler cevaplar icin... sorun bujiden buyuk ihtimalle bujileri soktum siyahlasmıs temizledim ama yine calısmadı bu buji yakma sorunu neden kaynaklanır acaba ? bakımdan oncede yapıyordu bakımda sorun giderildi dedi usta daha yapmaz dedi .... ama yine aynı sorun olustu ustayı degistiricem aslında karsıya gecmeye cesaretim olsa ali ustaya giidcem ama malesef gidemiyorum cesaret edemiyorum simdilik. yada anadolu yakasında servis bilen tavsiye eden varmı acaba ? lutfen yadım edin sıtkım sıyrıldı artık buji sinden ...:S
    Müslüm servis için sponsorumuzda olan motomanıa yı deneyebilirsin yeri kadıköy stanın yanında

mslmchc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm Cuhacı
    oparator
     spyder-250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tesekkurler celil abi .. motor calısmıyor su an yarin buji alıp calıstırıp soruna baktirmak icin soledigin yere motomanıa yarın gidicem.. insallah sorunu cozerler ve onemli bsy degildir umarım .:S tekrar tesekkurler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)