Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Bora MAHMUTOĞLU
    MAKİNA MÜHENDİSİ
     REGAL RAPTOR DD250-E10 SPYDER
     ZONGULDAK
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla bu motoru aldım alası sorundan başka bişi yaşamadım. yeterince soğudum motordan. daha doğru düzgün binemeden devam lı sıkıntı yaşıyorum. şimdi de direksiyon kilidi çalışmıyor. ilk zamanlar bir iki kere kilitlemeyi başardım ancak şimdi deniyorum kilitlenmiyor direksiyon. acaba bunun bir esprisi varda ben mi beceremiyorum. motorun çalışması felan mı gerekiyor direksiyonu kilitlemek için. bildiğim kadarıyla gidonu sol tarafa dayayıp anahtarı deliğe sokup çeviriyoruz.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu motoru aldım alası sorundan başka bişi yaşamadım. yeterince soğudum motordan. daha doğru düzgün binemeden devam lı sıkıntı yaşıyorum. şimdi de direksiyon kilidi çalışmıyor. ilk zamanlar bir iki kere kilitlemeyi başardım ancak şimdi deniyorum kilitlenmiyor direksiyon. acaba bunun bir esprisi varda ben mi beceremiyorum. motorun çalışması felan mı gerekiyor direksiyonu kilitlemek için. bildiğim kadarıyla gidonu sol tarafa dayayıp anahtarı deliğe sokup çeviriyoruz.
    direksiyon kilidi olarak adlandırdığmız kilit bildiğimiz kilit mantığındadır. kilit dili yuvaya girer ve gidon dönmez. küçük bi ihtimal ama ilk seferler tam olarak yuvaya oturmadan dili zorladığınızdan dolayı anahtar yuvasını hırpalamış olabilirsiniz. kilit anahtarını çevirirken gidonu çok az sağa sola hareket ettitrseniz dil yuvaya oturacaktır.
    *klasik anahtarcılarda yaptıralan anahtarlar depo ve gidon kilidini açmakta zorlanıyo bilginize..
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba falldown açıklamış bencede sorun yok kilidin yerini bulması için direksiyonu kiliti çevirirken sağa sola hafif oynat deliği denk gelince kitleniyor

Bora MAHMUTOĞLU
    MAKİNA MÜHENDİSİ
     REGAL RAPTOR DD250-E10 SPYDER
     ZONGULDAK
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    pim deliğinden hiç çıkmıyor anahtarı çevirmeme rağmen sanırım ya yuva bozuldu ya da yay var sanrım onu iten yayda problem var.karşı deliğe ulaşması için 5 6 mm çıkması gerek hiç kıpırdamıyor.
    ben de zincir aldım biraz komik bidurum ama zincire bağladım motoru.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,672
    Beğenilmiş
    7,110
    emliyetli olmakta fayda var varsın zincir olsun ama zinciri almadan önce servise kiliti bir gösterseydin belki kolay bir şekilde halledilirdi veya garantiden değişebilirdi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)