Arkadaşlar internet sitelerindeki ilanlara güvenemiyorum. Forumdan bilinen bir motoru almayı tercih ederim.
250 CC, kartal gidon, siyah ve gereken bakımları yapılmış sorunları halledilmiş bir makina arıyorum, yardımlarınızı rica ederim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Arkadaşlar internet sitelerindeki ilanlara güvenemiyorum. Forumdan bilinen bir motoru almayı tercih ederim.
250 CC, kartal gidon, siyah ve gereken bakımları yapılmış sorunları halledilmiş bir makina arıyorum, yardımlarınızı rica ederim.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)turq kardeş bende aradığın makine var (2011 model siyah DD250 e9-b, 1250 km de 3 ay oldu alalı gerekli bakımları yapıldı, ekstra olarak arkaya siyah deri çanta ve öne sosis çanta taktım hoş duruyor, T gidon, ön arka disk fren motor daha sıfır, garantisi, faturası vs her şey var), ben tarz değiştirerek enduro almayı düşünüyorum, elinde enduro tarzı bişey varsa takas edebiliriz, yada satın almayı düşünürsen özelden mesaj at görüşelim. saygılarımla...
Konu synapse333 tarafından (28.December.2011 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)pardon ya t gidon doğru özür dilerim hemen değiştiriyorum
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)nasıl ya ben karıştırdım ozaman kişileridaha önceden böyle bi muhabett olmuştu hatırlıorum 9b olmasına ragmen kartaldı vs. denmişti şaşırmıştık hatta slamdunk arkadaşta yorum yapmıştı benle birlikte ama kimbilir hangi konuda kaldı ve kimin motoruydu :D
*lanet olsun yaşlanıyorum![]()
At avrat silah
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)yaşlanmıom yaşşlanmıyorumdoğru hatırlıyormuşum konu bu motor bu
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5698
şimdi hangsi doğru :D kartalmı T mi
hehe çok güldüm ya kendim yazıp azim yapıp o konuyu bulup kendim cevapladım-yaşlılıık korkusu bu olmalı![]()
At avrat silah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)