internette gayet uygun fiyata regal satan biri var. motosiklet almak isteyen, düşünen değerlendirebilir. sanıyorum motorun sahibinin paraya ihtiyacı var. belki de alan kişi için fırsat olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0061207/detay/
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)internette gayet uygun fiyata regal satan biri var. motosiklet almak isteyen, düşünen değerlendirebilir. sanıyorum motorun sahibinin paraya ihtiyacı var. belki de alan kişi için fırsat olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0061207/detay/
.
YOK
istanbul
0 Rh (+)araç alınmıştır...Yeni rr kullanıcısı olarak aranızdayım...İlgilenebilecek, yardımcı olabilecek olan varsa bi kaç soru sormak istiyorum...
Merhabalar, eski bir superlight'cı yeni raptor'cu olarak aranızdayım..Herkese hayırlı günler,kazasız sürüşler...
arkadaşlar ayrıca merak ettiğim bir şey var,rr250 e-9b'mi bugün aldım,yağmurlu havada çok zorlamak istemedim, göztepe-harem arası basayım dedim azıcık...Ancak motor yüksek devire gelince hafif hafif gaz kesiyor gibi geldi bana, sanki son hızım 85 daha gidemem der gibi bir hali vardı...Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir,yardım ederseniz sevinirim..Kazasız sürüşler...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba tahir armıza hoş geldin
makinanın fiatı çok çok uygun bedavaya aldın diyebiliriz hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin sorun makinanın bakımsız olmasından veya karbüratör veya ayarlarından olabilir bir servise göstermek lazım![]()
YOK
istanbul
0 Rh (+)Teşekkürler, inşallah görüşürüz bir gün...
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)Konu basligindaki motoru aldiysan 9b degil sadece 9 gibi gorunuyor. Hayirli olsun. Kazasiz belasiz surusler.
.
YOK
istanbul
0 Rh (+)evet 9b değil..bugün aldım...Herkese kazasız sürüşler.
V strom
istanbul
0 Rh (+)Abi ilanı görünce ben almayı düşündüm ciidi ciddi .heveslenmiştim ama 2.mesaja yutkunmakla kaldım
güle güle bin kardeşim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)