Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha evvelden kış şartlarında sürüş deneyimin varsa çok iyi .İlk başta sürüş pozisyonuna alışman lazım Titan'la Regal'in oturuş pozisyonu farklı .Şöyle yarım veya 1 saat kadar alıştırma turları at ön freni kullanmadan arka fren pedalına da yumurta varmışçasına yumuşak basarak kompresyonda yavaş yavaş yol alırsın .Kolay gelsin kazasız belasız sürüşün olur inşallah.
    tavsiyelerine harfiyen uyacağım teşekürler

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    hoş geldin kardeş aramıza
    bir iki kelamda ben ediyim
    kış geldi ama ben hergün bahçelievler bakırköy arasını motorla gitmeye devam ediyorum
    sakıncalardan ilk alkma gelen
    kayma!!
    -ani frenyapmaktan kaçın ,keskin virajlarda motoru çok yatırma takip mesafeni ayarla her damim ve kaçış alamı bırak
    görüş mesasesi!!
    -sağnak yağmurda çıkma derim,kasın camına gelen yağmur damlaları görüş açını 10 metreye kadar düşürüyor camı açınca gözünü açamıyorsun bu sefer
    son olarak
    -motorunu çalıştırdıktan bi 10 dk sonra yola çık yağın ve motorun ısınmasına izizn ver aksi halde karbiratör benzini emmekte bi hayli zorlanıyor,ve kalkışın ilk 5 dksında yüksek hızlara çıkma hem motor sağlığı için hemde lastikler ısınır kayma riski azalır
    kolay gelsin

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şükür geldim hayat süprüzlerle dolu valla ulustan geleyim derken eryamandan gelmek nasip oldu yol tahminimden tam 3 kat artı bide otobanda kayboldum cevre yolunu bilmiyordum hava alanı yoluna gireceğime acayip ısız bi yola düştüm oldu sana 5 kat ayaz cok oduğundan hızlıda gitmedim ara ara 70 felan en son ama. esen rüzgar beni resmen savuruyor gibi oluyordu hem ayazın hemde motorun suratindenkulağıma gelen ses beni ürpertiyordu yalnız firenlerden lastikten cok memnun kaldım ıslak olmasına rağmen hiç sorun çiıkarmadı yalnız anlamadığım şey 50 i geçtikten sonra kerata yandan çarpan rüzgardanmı yodanmı anlayamadım motor beşik gibi salanıyordu titreme değil resmen salantıydı insalah rüzgardandır tahmin etiğim gibi otobandan çıktım bağlum yokuşuna çıkmaya başlayıncayoldaki kar ıslak ıslak kendini göstermeye başladı ama genede motor banamısın demedi yokuşları zorlanmadan bi tank gibi asılıyordu artık 5 yıllık hasret bitti cesaretim yerine geldi artık uzun yollar beni bekler konuya katılan ve bana destek olan bütün arkadaşlarıma sonsuz sevgiler ve saygılar

eddwards - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasan kalın
    Memur
     triump tiger 955 cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    valla helal olsun....
    ben sana demedim mi sabaha ancak varırsın diye ))
    [smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eddwards Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla helal olsun....
    ben sana demedim mi sabaha ancak varırsın diye ))
    eddwards çok saol ama sabah olmadan geldim senin evin ordan 18 30 felandı herhalde 20 00 de evdeydim bir bucuk saatin zaten 30 dakkası kaybolduğum yollardan düze çıkmakta kaybettiğim zaman. ama genede çok zevkliydi eddwards umarım sakıncası yoktur bunu söylemem de. arkadaşlar eddwards benim motorunu aldığım şahıstır tanışalı kısa bi zaman oldu ama zamanımızda nadir bulunan insanlardan sağlam dürüst kaliteli aramızda çok güzel güven dolu bir ticaret yaptık senin gibi biriyle ticaret yaptığım için kendimi şanslı olarak görüyorum yaptıkların için birde burdan teşekür etmek istedim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şükür geldim hayat süprüzlerle dolu valla ulustan geleyim derken eryamandan gelmek nasip oldu yol tahminimden tam 3 kat artı bide otobanda kayboldum cevre yolunu bilmiyordum hava alanı yoluna gireceğime acayip ısız bi yola düştüm oldu sana 5 kat ayaz cok oduğundan hızlıda gitmedim ara ara 70 felan en son ama. esen rüzgar beni resmen savuruyor gibi oluyordu hem ayazın hemde motorun suratindenkulağıma gelen ses beni ürpertiyordu yalnız firenlerden lastikten cok memnun kaldım ıslak olmasına rağmen hiç sorun çiıkarmadı yalnız anlamadığım şey 50 i geçtikten sonra kerata yandan çarpan rüzgardanmı yodanmı anlayamadım motor beşik gibi salanıyordu titreme değil resmen salantıydı insalah rüzgardandır tahmin etiğim gibi otobandan çıktım bağlum yokuşuna çıkmaya başlayıncayoldaki kar ıslak ıslak kendini göstermeye başladı ama genede motor banamısın demedi yokuşları zorlanmadan bi tank gibi asılıyordu artık 5 yıllık hasret bitti cesaretim yerine geldi artık uzun yollar beni bekler konuya katılan ve bana destek olan bütün arkadaşlarıma sonsuz sevgiler ve saygılar
    geçmiş olsun kazasız belasız keyifli bir sürüş olmuş
    rüzgar makinayı sallar bunun yanında arka lastik havasınıda kontrol et oda makinanın arkasının gezmesine sebep olabilir
    Ön lastk havası :28
    Arka lastik :30

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kazasız belasız keyifli bir sürüş olmuş
    rüzgar makinayı sallar bunun yanında arka lastik havasınıda kontrol et oda makinanın arkasının gezmesine sebep olabilir
    Ön lastk havası :28
    Arka lastik :30
    abi akşam eve geldikten sonra, ayle dostumuz bir üstümdeki komşu geldi kendi 403 şehirler arası otobüst sürüyor laf arasında durumu ona anlattım o yol benim otobusü bile sallıyo senin motor neyapsın dedi çünkü arazi çok açık rüzgar bol ondanmış

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    boşver arkadaşım geç olsun güç olmasın. hem motoru eve getirme değilde motorla ilk ufak gezinti olarak bak buna. çünkü anlattığna göre zaten zorlanmamış aksine keyifli bi yolculuk olmuş senin için :D
    eee artık hayırlı olsun motorun deme zamanı geldi
    At avrat silah

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motorun hayırlı olsun Allah tezinden banada nasip eğlesin :(

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşver arkadaşım geç olsun güç olmasın. hem motoru eve getirme değilde motorla ilk ufak gezinti olarak bak buna. çünkü anlattığna göre zaten zorlanmamış aksine keyifli bi yolculuk olmuş senin için :D
    eee artık hayırlı olsun motorun deme zamanı geldi
    hemde ne keyif teşekür ederim ALLAH CC sanada zorluk göstermesin kardeş

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)