şükür geldim hayat süprüzlerle dolu valla ulustan geleyim derken eryamandan gelmek nasip oldu yol tahminimden tam 3 kat artı bide otobanda kayboldum cevre yolunu bilmiyordum hava alanı yoluna gireceğime acayip ısız bi yola düştüm oldu sana 5 kat ayaz cok oduğundan hızlıda gitmedim ara ara 70 felan en son ama. esen rüzgar beni resmen savuruyor gibi oluyordu hem ayazın hemde motorun suratindenkulağıma gelen ses beni ürpertiyordu yalnız firenlerden lastikten cok memnun kaldım ıslak olmasına rağmen hiç sorun çiıkarmadı yalnız anlamadığım şey 50 i geçtikten sonra kerata yandan çarpan rüzgardanmı yodanmı anlayamadım motor beşik gibi salanıyordu titreme değil resmen salantıydı insalah rüzgardandır tahmin etiğim gibi otobandan çıktım bağlum yokuşuna çıkmaya başlayıncayoldaki kar ıslak ıslak kendini göstermeye başladı ama genede motor banamısın demedi yokuşları zorlanmadan bi tank gibi asılıyordu artık 5 yıllık hasret bitti cesaretim yerine geldi artık uzun yollar beni bekler konuya katılan ve bana destek olan bütün arkadaşlarıma sonsuz sevgiler ve saygılar