Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Çanta suali :)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim sorunum acil değil, bütün önerilere de açığım

Uzun yola çıkacağım zaman çanta ciddi problem oluyor. Yanlarda 2 tane deri çantam var ama tabi ki yetmiyor. Sisy barada bir çanta koymak istiyorum ama bu iş için fazla da para harcamak istemiyorum Çıkma çanta nereden bulabilirim acaba?

Geçen yaz Gökçeada' ya gittiğimde sırt çantasını kancalı lastikle sisy barın arkasına sabitlemiştim. Geniş bir arka çanta olursa daha kullanışlı olur diye düşündüm. Aslında Emix' te ki çantayı istiyorum ama çoktan satmıştı :( Birde sisy bar' ı değiştirmeden arka çantalar orjinal sisy bara monte oluyor mu acaba? Çantayı sadece uzun yola çıkacağam zaman takmak istiyorum.

Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Herkese iyi sürüşler.

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    xcell kolay gelsin öncelikle dediğini ben yaptım arkaya orjinal sisi bara 3 tane delik açtırdım çantanın da kendi L biçimli demiri vardı oraya vidaladım gayet sağlam oldu hoş da duruyor istediğin zamanda çıkartabilirsin, yokluğu epey bi dert olmuştu benim içinde zamanında, çıkma konusunda pek fikrim yok ama ben sıfırını çantanın 90 tl ye almıştım, mersinden. siyah geniş suni deri bi çanta.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,632
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba emre çantanın çıkmasını zor bulursun benim eski makinamda siyah deri büyük olanlardan bir çanta vardı içine herşey sıgıyordu ama ben makinaya yakıştırmadığımdan söktüm eve koydum uzun yola çıkacagım zaman kullanmak üzere saklıyorum :mrgreen:
    yenisi synapse333 dediği gibi 80-90 tl civarı ve onu bağlamak için sisibara monte edilen arka sehpaya ihtiyacın var orjinali sisibar kadar pahalı ama kendin yaparsan 2 tane L demir al ikisini birbirine bağlayacak enine pozizyonda kaynakçıya 2 enli demir kaynattır sisibara bağlamak içinde vida deliği deldir çok ucuza hallolur

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba emre çantanın çıkmasını zor bulursun benim eski makinamda siyah deri büyük olanlardan bir çanta vardı içine herşey sıgıyordu ama ben makinaya yakıştırmadığımdan söktüm eve koydum uzun yola çıkacagım zaman kullanmak üzere saklıyorum :mrgreen:
    yenisi synapse333 dediği gibi 80-90 tl civarı ve onu bağlamak için sisibara monte edilen arka sehpaya ihtiyacın var orjinali sisibar kadar pahalı ama kendin yaparsan 2 tane L demir al ikisini birbirine bağlayacak enine pozizyonda kaynakçıya 2 enli demir kaynattır sisibara bağlamak içinde vida deliği deldir çok ucuza hallolur
    Tamam madem sende uzun yol çantası var, uzun yola çıkacağım zaman seni ziyaret edeyim abi ))

Yardımlarınız için teşekkürler.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaw yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemiyorum ama cidden merak ediyorum o kadar çantayı napıyorsunuz defileye çıkar gibi :D yada kaç haftalık yolculuğa çıkıyosunuz ??
    ben haftalık yolculuğa çıkarken bile bi sırt çantası yetio küçüklerinden. yedek elbiselerin dışında havlu mayo terlik vb. tatillik eşyalarında alabiliom rahatlıkla. ayrıca çadır tulum vb. eşyalarda ahtapotla arka koltukta oluyo. sırt çantasıda kollarımdam geçio ama ağırlık arka koltuktaki tulumlar üzerinde oluo aradada boşluk oluo sırtım terlemesin diye rahat oluyo... yetiyoda artıo bile :D bunların dışında benim için içme suyu ve motor için yedek benzin pet şişeleri de aralara sıkışıo rahatlıkla.
    yan heybe çantalarım yok hata bi sosisim bile yok
    At avrat silah

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemiyorum ama cidden merak ediyorum o kadar çantayı napıyorsunuz defileye çıkar gibi :D yada kaç haftalık yolculuğa çıkıyosunuz ??
    ben haftalık yolculuğa çıkarken bile bi sırt çantası yetio küçüklerinden. yedek elbiselerin dışında havlu mayo terlik vb. tatillik eşyalarında alabiliom rahatlıkla. ayrıca çadır tulum vb. eşyalarda ahtapotla arka koltukta oluyo. sırt çantasıda kollarımdam geçio ama ağırlık arka koltuktaki tulumlar üzerinde oluo aradada boşluk oluo sırtım terlemesin diye rahat oluyo... yetiyoda artıo bile :D bunların dışında benim için içme suyu ve motor için yedek benzin pet şişeleri de aralara sıkışıo rahatlıkla.
    yan heybe çantalarım yok hata bi sosisim bile yok
    Sadece şunu söylüyorum, bekarlığın konforunu yaşıyorsun

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece şunu söylüyorum, bekarlığın konforunu yaşıyorsun
    hmm demekki evlenince hatunu çantaya koyucaz
    At avrat silah

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm demekki evlenince hatunu çantaya koyucaz
    Bu da iyi bir fikirmiş

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)