merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, spyder 350 almak üzereyim acaba bu motorun artıları ve eksileri nelerdir biraz bahsedebilirmisiniz?:|
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, spyder 350 almak üzereyim acaba bu motorun artıları ve eksileri nelerdir biraz bahsedebilirmisiniz?:|

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Kerem aramıza hoş geldin
SPYDER 350cc görselliği ön planda olan tarz bir makinadır motoru su ve fan soğutmalı trafikte ve uzun yolda şişmez problemsizdir yakıtı 100km de 4.5 lt civarıdır manevrası azdır kalkış ve duruş anlarında dengesi ön teker ileride oldugu için diger makinara göre biraz alışmak ister ama çok kısa sürede alışılır keyifli bir makinadır![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Kerem kardeş hoş geldin aramıza.
celil açıklamış hemen herşeyi..gerçekten keyifli bir makina . tek kötü yanı .herkes bakacak motoruna ,hatta harley bu diyenler olacak
şimdidendeğmesin diyorum
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)250 9b versemmm... birass para versem 350 spider alsam... alsammm ... binsemmm ...
of... of..
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)aramıza hoşgeldin arkadaşım
celil abi açıklamış zaten. geriye kalanlar. 250cc üstü olduğu için alırken %8 yerine %37 ötv ödersin ayrıca 6 aylık mtv si 42 lira yerine 86 liradır.
son sürat söylenene göre 3 aşağı beş yukarı 250 likle aynıymış ancak torku daha fazlaymış.
birde rake açısından dolayı şehiriçi trafik eziyet ancak otoyolda çok rahat
tüm bu olumsuzluklara rağmen görüntü, üstündeyken aldığın haz+insanların hatta diğer motorcuların bile yolda giderken kafayı çevirip bakması on numara![]()
At avrat silah
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar uzmanlık sorusu sorcam belki biraz acemice olacak ama yardımınızı esirgemeyin
Benim 250 9 b yi satlığa çıkardım.. Denizli de bi tane 350 cc rr buldum onu için
Simdi sorumu soruyorum..
iki türlü 350 cc rr var
farları nelerdir
Alacağım motorun sahibi bana diyorki kadran 140
250 10B lerde bile 180 kadran var nasıl oluyor anlamadım.
350 e6 ile 350 e arasındaki fark ne
250 10 b ile 350 cc spieder arasında kasa farkı varmı
Şimdiden teşekkürler
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cevap veriyorum :mrgreen:
MODEL KOD AÇILIMLARI
250E-9 KLASİK KASA KARTAL GİDON
250E-9B KLASİK KASA T GİDON
250E-10 SPYDER
350E-6 SPYDER
350E DAYTONA
SPYDERLER ARASINDA KASA FARKI YOK SADECE MOTORDA FARK VAR
KM ye GELİNCE ÇİN KAFASINA ESTİĞİ GİBİ HER PARTİDE BAŞKA TAKIYOR SÜRATLERDE FARK YOK![]()
Konu CELİL tarafından (26.December.2011 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)