Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kymco venox

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5-6 makina buluşup biraz orman biraz boğaz havasında muhabbet ettik güzel güneşli ama buz gibi bir hava vardı ama makinalardan hevesimizi biraz aldık yaz gelsede seninde ulaşabileceğin bir turda senide aramızda görsek güzel olur
    havalar açılıp saçılana kadar motorsikletimi almış olurum zaten.

uzun bir aradan sonra hevesimi almak için

süre süre geleceğim istanbula bütün gün gezeceğiz inşalalh hep beraber

hayırlısı bakalım biraz daha var gibi mart nisan gibi motor almayı düşünüyorum alırsam inşallah yazın İstanbul beni bekler

2 gün izinliyim zaten atlar çıkar gelirim sürekli
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eddwards Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regalimi sattıktan sonra kymco ile devam ediyorum yoluma...Her şartta yol alabilen beni hiç yolda bırakmayan RR'yi çok özleyeceğim bir gerçek..

Bu cuma günü izmitten aldım ve karayolundan ankaraya getirdim... Arkadaşlar yolculuk inanılmaz derecede büyük bir macera oldu. 6 saat boyunca yollardaydım.. Özellikle bolu tüneline girmeden önceki 50 km. ve çıktıktan sonraki 75 kilometre boyunca çok zorlandım.. Havanın -5 derece civarında olması motor üzerinde hız yapmamı etkiledi... Üzerimdeki tüm donanım kar yağmadığı halde buzlandı, hayatımda hiç bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Bu satırları yazmadan bir iki saat önce hemşire hanım "yüz üstü yatmamı ve sol kalçamı hafif sıyırmamı'' söylüyordu.

Kymco'ya ilk defa bindim ve bu kadar uzun yolu bu motora ilk binişimde yaptım.. Her motorun kendine özgü albenisi var... Regalin şekli, su soğutmalı oluşu, yolda kalmayışı, Hoysung'un kore malı oluşu, rahatlığı, japon mallarının kalitesi ve uzun ömürlü oluşu, vs.vs.

Kymco'nun albenisi ise bambaşka.... yaklaşık 400 km.lik yolculuğum boyunca onunla bütünleştim gibi bişi oldu... Tüm samimiyetimle söylüyorum.... -7 dereceye varan soğuklarda, buzda, ve karlı yollarda ''Sen merak etme... Yeterki üzerimde kal, ulaşmak istediğin yere götüreceğim" der gibiydi... O kadar zevk aldım ki sürmekten; anlatamam. Gerçekten sürüş keyifi çok üst düzeyde ve güven verici bir ergonomisi var.

Yolda mola verdiğim her yerde, bana inanılmaz gözlerle baktılar. Sanırım beni deli sandılar. Mola yerindeki bir kamyon şoförü sohbe esnasında (Benim motor ile geldiğimi bilmiyordu...) üzerimdeki buzlanmadan dolayı halime acıyarak ''kamyon kasasında yolculuk yapmamam gerektiğini, bu şekilde yola devam edersem Ankaraya varmadan öleceğimi, istersem beni Ankaraya kadar götürebileceğini söyledi. Ben motorum var onunla gidiyorum diyince; önce inanmadı. Sonra dışardaki motora bakmaya gitti... döndüğüne artık benim masama oturmuyordu. Benden korkmuş gibiydi. Yüzünde; hastahaneye küçük sorunları için giden, fakat orada kendisinden çok daha büyük sorunları olan insanları gördüğünde acıyarak şükür duymanın verdiği duyguya benzer bir ifade vardı. Diğer arkadaşlarına beni göstererek sol elini yüz hizasında yukarı doğru yarım daire şeklinde sağa sola çevirerer ve sallıyarak birşeyler anlatıyordu. Onlar benim zeka seviyem hakkında uzun bir sohbete dalmışlardı ki ben çayımı içtim ve oradan ayrıldım. Biraz çılgınca olmakla beraber hayatımda unutamayacağım bir yolculuk yaşadım.

Bu sene yaz gelmez gibi..........
    yahu birader ben sana ne deyim bilmemki beni eryamandan bağluma göndermiyorsun kendin 400 km yol yapıyosun kamyon şöförü haksızda deyil yani ben olsam bırak aynı masada oturmayı kamyona koşar kapılarıda kitlerdim

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şu ankaralılarda artık yavaş yavaş bi toplansak diyorum madem bize yaz gelmeyecek biz yaz olan yere gitsek nasıl olur

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İşyerim Taksimde...Bu Gün Yemek Yemeğe Çıktığımda DUROCK ( Rock Bar )' In Önünde Yaklaşık 10 Adet Chopper Gördüm...Güneşi Gören Vurmuş Kendini Yola...
    Pazar Günü Çalışıyor Olmak Bu Sebepten Çok Kötü...Celil Abi Sizlere De Çok Özendim :( Ama Allah Nazardan Saklasın Korkarım Şimdi Nazarım Değer...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haydi gelin yarın sabah kahvaltıya sonra ufak bir istanbul turu (ortaköy,beşiktaş,sarıyer kordon boyu) katılmak isteyen ulaşsın bana, 3-4 motor olacağız..... bu karda kış da kimse gelmez ama yinede yazayım dedim : sizi gidi su motorcularııı siziiii
    haberim olsaydı gelirdim bende. foruma genelde haftaiçi ofisteyken bakıyorum.
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı eddwards Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regalimi sattıktan sonra kymco ile devam ediyorum yoluma...Her şartta yol alabilen beni hiç yolda bırakmayan RR'yi çok özleyeceğim bir gerçek..

Bu cuma günü izmitten aldım ve karayolundan ankaraya getirdim... Arkadaşlar yolculuk inanılmaz derecede büyük bir macera oldu. 6 saat boyunca yollardaydım.. Özellikle bolu tüneline girmeden önceki 50 km. ve çıktıktan sonraki 75 kilometre boyunca çok zorlandım.. Havanın -5 derece civarında olması motor üzerinde hız yapmamı etkiledi... Üzerimdeki tüm donanım kar yağmadığı halde buzlandı, hayatımda hiç bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Bu satırları yazmadan bir iki saat önce hemşire hanım "yüz üstü yatmamı ve sol kalçamı hafif sıyırmamı'' söylüyordu.

Kymco'ya ilk defa bindim ve bu kadar uzun yolu bu motora ilk binişimde yaptım.. Her motorun kendine özgü albenisi var... Regalin şekli, su soğutmalı oluşu, yolda kalmayışı, Hoysung'un kore malı oluşu, rahatlığı, japon mallarının kalitesi ve uzun ömürlü oluşu, vs.vs.

Kymco'nun albenisi ise bambaşka.... yaklaşık 400 km.lik yolculuğum boyunca onunla bütünleştim gibi bişi oldu... Tüm samimiyetimle söylüyorum.... -7 dereceye varan soğuklarda, buzda, ve karlı yollarda ''Sen merak etme... Yeterki üzerimde kal, ulaşmak istediğin yere götüreceğim" der gibiydi... O kadar zevk aldım ki sürmekten; anlatamam. Gerçekten sürüş keyifi çok üst düzeyde ve güven verici bir ergonomisi var.

Yolda mola verdiğim her yerde, bana inanılmaz gözlerle baktılar. Sanırım beni deli sandılar. Mola yerindeki bir kamyon şoförü sohbe esnasında (Benim motor ile geldiğimi bilmiyordu...) üzerimdeki buzlanmadan dolayı halime acıyarak ''kamyon kasasında yolculuk yapmamam gerektiğini, bu şekilde yola devam edersem Ankaraya varmadan öleceğimi, istersem beni Ankaraya kadar götürebileceğini söyledi. Ben motorum var onunla gidiyorum diyince; önce inanmadı. Sonra dışardaki motora bakmaya gitti... döndüğüne artık benim masama oturmuyordu. Benden korkmuş gibiydi. Yüzünde; hastahaneye küçük sorunları için giden, fakat orada kendisinden çok daha büyük sorunları olan insanları gördüğünde acıyarak şükür duymanın verdiği duyguya benzer bir ifade vardı. Diğer arkadaşlarına beni göstererek sol elini yüz hizasında yukarı doğru yarım daire şeklinde sağa sola çevirerer ve sallıyarak birşeyler anlatıyordu. Onlar benim zeka seviyem hakkında uzun bir sohbete dalmışlardı ki ben çayımı içtim ve oradan ayrıldım. Biraz çılgınca olmakla beraber hayatımda unutamayacağım bir yolculuk yaşadım.

Bu sene yaz gelmez gibi..........
    pardon hasan senin başlık araya kaynamış yukarı çekeyim :D

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hee yaw bende şimdi farkettim :D önce sneinkini okuduktan sonra konu kaymş bende diğer konuya yazmışım :D

hayırlı olsun arkadaşım bu arada bol bol balık ye ve portakal suyu iç. toparlarsın hemen
    At avrat silah

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon hasan senin başlık araya kaynamış yukarı çekeyim :D
    venox uzun yolda bel ağrısı yaptı mı ?

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu arada fotoyu kime çektirdin kamyoncuyamııı:mrgreen:

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)