Dün maslakta bir hırbo gördüm... 50-60 km hızla gidiyor. Kapalı kaskı var fakat kasket gibi kafasının tepesine oturtmuş. Teskereci çavuşlar gibi...Sol elinde cep telefonu konuşa konuşa gidiyor hırbo... Bir de arabaların arasından geçiyor o halde...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Dün maslakta bir hırbo gördüm... 50-60 km hızla gidiyor. Kapalı kaskı var fakat kasket gibi kafasının tepesine oturtmuş. Teskereci çavuşlar gibi...Sol elinde cep telefonu konuşa konuşa gidiyor hırbo... Bir de arabaların arasından geçiyor o halde...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Asaner dostum, hayirli ugurlu olsun. Ehliyetini de aldiktan sonra regalini daha baska seveceksin... Arkadaslar uyarmis, sen de hassasiyetini belirtmissin koruma konusunda. Kesinlikle dogru yoldasin. korumalar bizim kaportalarimiz...
Bundan sonraki bulusmalarimizda seni de aramizda goruruz artik.
yol yapalım yol
İstanbulbu tarz tipler yüzünden bütün motorsiklet kullanıcılarını aynı kefeye koyuyorlar bende buna çıldırıyorumemrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN, TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)asener dostum hayırlı ugurlu olsun
allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
lütfen kurallara uy ve araba sürücülerinden 95 kat fazla dikkatli ol
İstanbuliyi dilekleriniz için herkeze tşk. ederim, şimdiye kadar hiç motor hevesim yoktu, 34 yaşında motor hevesim başladı, Türk toplumu olarak motor denince daha genç yaşta sürücüler bekleniyor, tanıdık herkez bu yaştan sonra motoru ne yapacaksın, araban var ne gerek var diyorlar motara, sanırım motor kullanmak bir ayrıcalık, yaşla ilgisi yok, bu arada evde tek destekcim olan 7 yaşındaki oğluma tşk. ediyorum
Ali Şener
DD-250 E-9
İstanbul
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin ASENER
Senden once ben Yavuzun motora talip olmuştum ancak satmaktan vazgeçmişti,
Onun adına çok sevinmiştim. Ve dolayısıyla beni de yeni RR sahibi yaptı.
Ancak goruyorum ki ailevi sorunları giderek ağır basmış. Herikiniz için de HAYIRLISI OLSUN.
İlk motoruma hızla alışan biri olarak, bu gruptan şunu öğrendim ki; kesinlikle motorsiklette temkini elden bırakmamak ve
sağlık açısından da tam korunma yollarını gecikmeden tamamlamak gerek.
Ben de 39 yaşındayım sizin gibi motora binmenin artık geç olduğunu düşünüyordum.
Ancak motoru alınca müthiş bir keyif aldım ve her şeyi unuttum.
Sandığım kadar da tepki almadım aksine şaşırtıcı destekler gordum.
Sabah akşam servisteyim resmen aksesuar delisi olup çıktım.
Size de sağlıklı, kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.
Ali Fuat Hoca
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Hocam yaptıklarınızı bizimle de paylaşırsanız çok iyi olur.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Kardeş hayırlı uğurlu olsun...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)