Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

sinyal sorunu

arkadaşlar dün yaklaşık karyağışı altında 40 km yaptım yolda sürekli dıııııııııııt diye hiç kesilmeyen sesi farketim sol sinyalde bişey yok normal .sağ sinyale çekince sürekli dıdlama var ayrıca çalışmıyor ne ön ne arka eve park etim dahada bakmadım yarın bi el atacam sizce ne olabilir bu arada yedek buji almam gerek daha önce hiç almadım beli bi numaraları varmı ve tavsiye edeceğiniz bi marka
    Konu tunaypsr tarafından (16.January.2012 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    merhaba tunay tek taraf yandıgına göre flaşör sağlam gibi muhtemelen ampuller yandı ama ampulden sonrada yanmazsa flaşördür pahalı birşey değil
    Buji BOSH veya NGK (ngk nın çok sahtesi var dikkat) olabilir
    Konu CELİL tarafından (16.January.2012 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yanmakta olan sinyaller normalinden hızlımı yanıp sönüyor?

genelde karşılaştığım bir sorun ampullerden biri veya birden fazlası iptal olduğunda çalışmakta olan sinyaller hızlı yanıp sönüyor.

tesisata su girmiş olabilirde kapalı bir alanda bi kaç gün muhafaza edin. iyice kuruduğundan emin olunca çalıştırmayı deneyin.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanmakta olan sinyaller normalinden hızlımı yanıp sönüyor?

genelde karşılaştığım bir sorun ampullerden biri veya birden fazlası iptal olduğunda çalışmakta olan sinyaller hızlı yanıp sönüyor.

tesisata su girmiş olabilirde kapalı bir alanda bi kaç gün muhafaza edin. iyice kuruduğundan emin olunca çalıştırmayı deneyin.
    sol sinyal normal çalışıyor ama sağ dediğim gibi telefon avizesini kaldırdığında gelen ses gibi sürekli bi dınlama var bu arada ampuller yanınca bu dıtlama oluyormu muhtemelen ampul diye tahmin ediyorum

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sol sinyal normal çalışıyor ama sağ dediğim gibi telefon avizesini kaldırdığında gelen ses gibi sürekli bi dınlama var bu arada ampuller yanınca bu dıtlama oluyormu muhtemelen ampul diye tahmin ediyorum
    eski modellerde bildigim kadarı ile flaşöre bağlı ses aparatı var ve sinyal verdiğimizde aynen inşaat aracı gibi dıııt dıııtt dııtt diye ses çıkarıo örnek bendeki ancak ampullerden birisi patlak veya hatta bi sorun varsa (o taraftaki) hat tamamlanamadıgından ses devamlı açık kalıyo ve aynı taraftaki tek lamba ya devamlı yanık kalıo yada komple kapalı kalıyo.
    ya ampulun patlak ya hata bi sorun var yada emil arkadaşın dedigi gibi içine su almış olabilir. sorun çözüldüğünde ses de diğer tarafa sinyal verdiğinde çıkan inşaat aracı sesine geri dönecektir :D
    At avrat silah

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    biraz önce sorunu anlamak için garaja motorun yanına gittim kontağı çalıştırdım sinyale baktım herşey normal tıkır tıkr çalışıyor söylediğiniz gibi ustalar su gitmiş

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)