Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motorda kışın dalgıç kıyafetti

arkadaşlar bir kaç kişiden duydum ama kullananı görmedim .merak etim gitim bi av malzemeleri satan dükkana inceledim satıcı her nekadar olmaz rahat edemezsin desede bana da mantıklı geldi iç tarafı vucudun hava almayacağı kadar kalın bi kavcukla kaplı dışı bezden kalınlık 1cm den biraz az ve likralı fiyatı 130 dedi kulanan arkadaşlar oldumu merak ettim eğer bilgi verirseniz sevinirim benzer ürünler av marketi.com dan inceleye bilirler
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

SonsOfAnarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kullanan olduğunu zannetmiyorum satıcının dediği gibi de zaten rahat edemezsin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,632
    Beğenilmiş
    7,107
    ilginç fikir ben daha önce duymamıştım ama hiç hava almayacağı için çok ter yapar ve hareket kısıtlar rahat olmaz bence ama yinede alternatif

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kardeş ben 2 yıldız dalgıçım. bahsettiğin elbiseleri motorda değil ama su altında en az 30 kere kullandım. bahsettiğin bizim kullandığımız neopren ıslak dalış elbisesiyse düşünme bile. o elbiseler vücuduna yapışır, sıkar ve tamamen sarar. amacı; suya girildiğinde içine su çeker, ilk çektiği suyu sen onu sıkmadığın sürece bırakmaz ve o su sıcak kalır. suyun altında seni vucudunun ısısıyla ısınmış olan su ile sıcak tutmaktır. senin kışın üşümemek için tercihin termal yani http://www.yildizticaret.com/pro/162...ERMAL-ICLIK-TK
    gibi ürünler olmalı.
    .

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ben 2 yıldız dalgıçım. bahsettiğin elbiseleri motorda değil ama su altında en az 30 kere kullandım. bahsettiğin bizim kullandığımız neopren ıslak dalış elbisesiyse düşünme bile. o elbiseler vücuduna yapışır, sıkar ve tamamen sarar. amacı; suya girildiğinde içine su çeker, ilk çektiği suyu sen onu sıkmadığın sürece bırakmaz ve o su sıcak kalır. suyun altında seni vucudunun ısısıyla ısınmış olan su ile sıcak tutmaktır. senin kışın üşümemek için tercihin termal yani http://www.yildizticaret.com/pro/162...ERMAL-ICLIK-TK
    gibi ürünler olmalı.
    kardeş saolasın malzemeyi tanıyan birinin ağzından duymak çok isabetli oldu yoksa şekliyle şemaliyle duruşuyla malzemeye aldanıp almayı hesaplıyordum büyük bi hatadan dönderdin teşekür ederim yalnız bu arada venom marka mont pantolon kask aldım içinde termal yeleği ve pantolon içliğide var hala soğu hisediyorum ne yapıyım motoru da sürmeden yapamıyorum mecburiyetten en yakın banka 14 km gerisini sen hesap et mahrumiyet bölgesindeyiz yani üşümemek için arayış içindeyiz idare et . eniyisi ben deponun üstüne bi magal yaptırıyım yola çıkarken yakarım şehre kadar ısıtır param oluncada kılima taktırırım :mrgreen:

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş saolasın malzemeyi tanıyan birinin ağzından duymak çok isabetli oldu yoksa şekliyle şemaliyle duruşuyla malzemeye aldanıp almayı hesaplıyordum büyük bi hatadan dönderdin teşekür ederim yalnız bu arada venom marka mont pantolon kask aldım içinde termal yeleği ve pantolon içliğide var hala soğu hisediyorum ne yapıyım motoru da sürmeden yapamıyorum mecburiyetten en yakın banka 14 km gerisini sen hesap et mahrumiyet bölgesindeyiz yani üşümemek için arayış içindeyiz idare et . eniyisi ben deponun üstüne bi magal yaptırıyım yola çıkarken yakarım şehre kadar ısıtır param oluncada kılima taktırırım :mrgreen:
    bende bu konuda fikir beyan etmek istiyorum, bu dalış hastalığı bende de 12 yaşımdan beri var, gece gündüz, tüplü tüpsüz, vs her türlüsünü yaptım benimki av amaçlıydı (zıpkıncılık), bahsedilen elbise arkadaşın da dediği gibi neopren malzemeden yapılır ve su altında kullanacaksan vücudunu tam olarak sarması, yapışması, hatta azcıkta sıkması iyi olur, genelde 2 parçalıdır, bendeki 5 mm yarı ıslak tip hala yatağımın altında var ama kilo aldım sığmıyorum artık, motorsiklet açısından bakacak olursak, önceklikle normal kıtafetinin altından giymen gerekecek, 5mm kalın olur bu nedelne tek parça 3mm çok sıkmayan içinde rahat edebileceğin bir elbise iyi iş görecektir, bence iyi düşünmüşsün, ben o elbiseyle ocak ayının ortasında denizden çıkıp ıslak bir şekilde saat gece 2.00 sularında en ufak üşüme hisssetmeden denizden arabaya yaklaşık 200-300 metre yürürdüm, ancak bu elbisenin motordaki yaratabileceği sıkıntıyı ben şu şekilde öngörüyorum, öncelikle rahat bir elbise seç ama rahatlığı abartma elbisenin içinde rahat hareket edebil yeter, motor kullanım esnasında yağmur, kar işlemez süper olur ama kapalı bir yere girdiğinde o elbise seni yakacak, üzerinden bir an önce çıkarmak isteyeceksin, karar senin...

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    bide 3 mm yarı ıslak tip dalış elbisesi demen gerekiyor, almayı düşünürsen fermuarsız tulum şeklinde olanlardan tercih et, fermuardan rüzgar alır, vücuduna yapışmasın, dar olmasın ama bol da olmasın rahat hareket ettiğini hissetme yeteerli açıkçası elbisenin altından giyeceğinden nasıl durur üzerinde bilmiyorum, ama soğuktan koruyacağına eminim. hatta bu elbisenin 7mm kuru tipleri var, onlarla buzlu suya gir bir gram üşümezsin, yaw aslında iyi akıl ettin ben yarın şu elbiseyi bir çıkartayım sığabilirsem içine onunla bi deneme yapıp buraya öyle yazayım, bendeki 5 mm olan tip

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide 3 mm yarı ıslak tip dalış elbisesi demen gerekiyor, almayı düşünürsen fermuarsız tulum şeklinde olanlardan tercih et, fermuardan rüzgar alır, vücuduna yapışmasın, dar olmasın ama bol da olmasın rahat hareket ettiğini hissetme yeteerli açıkçası elbisenin altından giyeceğinden nasıl durur üzerinde bilmiyorum, ama soğuktan koruyacağına eminim. hatta bu elbisenin 7mm kuru tipleri var, onlarla buzlu suya gir bir gram üşümezsin, yaw aslında iyi akıl ettin ben yarın şu elbiseyi bir çıkartayım sığabilirsem içine onunla bi deneme yapıp buraya öyle yazayım, bendeki 5 mm olan tip
    sabırsızlıkla bekliyorum

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Islak elbiseden bahsediyorum; icine su alan elbise havada alir. Sudan cikip elbise kuruyana kadar disarida gezersin. Elbiseyi islatip motora binersen yine bir muddet usumezsin. Elbisenin mantigi zaten bu. Adi ustunde islak elbise... Kuru elbise icine su almaz. Onun uzerine de hic bisey giyemezsin. Sen yinede dene... Kolay gelsin...
    .

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    bütün çabalarıma rağmen elbiseye sığmıyorum, aslında girdim elbisenin içine ama nefes alamadım o elbiseyi aldığımda 75 kiloydum şuan 90 :(
    tunay kardeş aslında tavsiyem elbiseyi almak istediğin yere git adamdan bi denemek istedğini söyle bi 15 dk o elbiseyle motora bi bin bakalım nasıl olacak ona göre karar verirsin, uygunsa bende alabilirim 3 mm yarı ıslak tip buralar da iyi soğudu çünkü

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)