Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş saolasın malzemeyi tanıyan birinin ağzından duymak çok isabetli oldu yoksa şekliyle şemaliyle duruşuyla malzemeye aldanıp almayı hesaplıyordum büyük bi hatadan dönderdin teşekür ederim yalnız bu arada venom marka mont pantolon kask aldım içinde termal yeleği ve pantolon içliğide var hala soğu hisediyorum ne yapıyım motoru da sürmeden yapamıyorum mecburiyetten en yakın banka 14 km gerisini sen hesap et mahrumiyet bölgesindeyiz yani üşümemek için arayış içindeyiz idare et . eniyisi ben deponun üstüne bi magal yaptırıyım yola çıkarken yakarım şehre kadar ısıtır param oluncada kılima taktırırım :mrgreen:
bende bu konuda fikir beyan etmek istiyorum, bu dalış hastalığı bende de 12 yaşımdan beri var, gece gündüz, tüplü tüpsüz, vs her türlüsünü yaptım benimki av amaçlıydı (zıpkıncılık), bahsedilen elbise arkadaşın da dediği gibi neopren malzemeden yapılır ve su altında kullanacaksan vücudunu tam olarak sarması, yapışması, hatta azcıkta sıkması iyi olur, genelde 2 parçalıdır, bendeki 5 mm yarı ıslak tip hala yatağımın altında var ama kilo aldım sığmıyorum artık, motorsiklet açısından bakacak olursak, önceklikle normal kıtafetinin altından giymen gerekecek, 5mm kalın olur bu nedelne tek parça 3mm çok sıkmayan içinde rahat edebileceğin bir elbise iyi iş görecektir, bence iyi düşünmüşsün, ben o elbiseyle ocak ayının ortasında denizden çıkıp ıslak bir şekilde saat gece 2.00 sularında en ufak üşüme hisssetmeden denizden arabaya yaklaşık 200-300 metre yürürdüm, ancak bu elbisenin motordaki yaratabileceği sıkıntıyı ben şu şekilde öngörüyorum, öncelikle rahat bir elbise seç ama rahatlığı abartma elbisenin içinde rahat hareket edebil yeter, motor kullanım esnasında yağmur, kar işlemez süper olur ama kapalı bir yere girdiğinde o elbise seni yakacak, üzerinden bir an önce çıkarmak isteyeceksin, karar senin...