Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    SonsOfAnarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motor kazası

arkadaşlar hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geldi. Sahilde motor kullanırken 10-15 tane köpeğin kovalamasıyla benim gazı köklemem bir oldu arkamda ki arkadaş da frene bas deyince ben o panikle ön frene bastım yağmur yağmıştı yerlerde ıslaktı motor altımdan kaydı bir ana ne olduğunu bende anlamadım.. Sorucağım şu motor üzerindeyken köpek veya köpeklerin kovalaması sonucu yapacağım en iyi hamle ne olur şimdiden teşekkürler...

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı SonsOfAnarchy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geldi. Sahilde motor kullanırken 10-15 tane köpeğin kovalamasıyla benim gazı köklemem bir oldu arkamda ki arkadaş da frene bas deyince ben o panikle ön frene bastım yağmur yağmıştı yerlerde ıslaktı motor altımdan kaydı bir ana ne olduğunu bende anlamadım.. Sorucağım şu motor üzerindeyken köpek veya köpeklerin kovalaması sonucu yapacağım en iyi hamle ne olur şimdiden teşekkürler...
    Çok Geçmiş Olsun...Valla Ben Hiç Tınlamıyorum...Yanımda Havlayıp Koşuyorlar...Kolay Kolay Makinaya Ve Ya Sana Atlamazlar Yani Ama İstersen Köpek Kovucu Kornalar Var Çekiniyorsan Taktırabilirsin ;)

Sağlıklı Sürüşler...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Geçmiş Olsun...Valla Ben Hiç Tınlamıyorum...Yanımda Havlayıp Koşuyorlar...Kolay Kolay Makinaya Ve Ya Sana Atlamazlar Yani Ama İstersen Köpek Kovucu Kornalar Var Çekiniyorsan Taktırabilirsin ;)

Sağlıklı Sürüşler...
    Çok Teşekkür ederim.. Köpekten korktuğumdan değil :D benimde köpeğim var ama motordayken bide sayılarının fazla olmasıyla panik yaptım bi anda :D yerde ıslak altımdan kaydı motor :D olsun ama tecrube oldu bana da :D o günden beri kördüğüm köpeği öldüresim geliyo :D bu arada o kornalar ne kadar ve nerede satılıyo :D :mrgreen:

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    motoru durdur, üstlerine korkutucu bir şekilde koş. korkmazlarsa işin biraz zor.
    .

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru durdur, üstlerine korkutucu bir şekilde koş. korkmazlarsa işin biraz zor.
    hahaha :D it oğlu itler korkmuyo ki :D üstlerine koşarsam daha çok saldırıcaklar :D

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı SonsOfAnarchy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-15 köpekmi :? Hocam motoru durduruyosun ve eş zamanlı olarak başlıyosun "Eşhedü Enla İlahe İllallah..." Yav seninki bedevi misali bunlar 1 tane olur 2 tane olurda 10-15 fena Mevzunun devamında ne oldu peki? Sen düştünmü? Sen düşünce kaçtılarmı ne oldu?
    Dikkatli ve Yavaş Sür !!, acemi desinler.. korkak desinler.. Ama rahmetli demesinler !

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    geçmiş olsun bu köpeklerin araba ve motor kovalama sevdaları nerden geliyor anlamıyorum bende köpek besledim çok severim hayatta korkmam ama bazen zorunlu kaçma içgüdüsü oluşuyor ama yanlış içgüdü çünki kaçtıkça daha fazla kovalıyorlar yok gibi davranıcan hatta üstlerine gidince onlar kaçıyor

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Casper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-15 köpekmi :? Hocam motoru durduruyosun ve eş zamanlı olarak başlıyosun "Eşhedü Enla İlahe İllallah..." Yav seninki bedevi misali bunlar 1 tane olur 2 tane olurda 10-15 fena Mevzunun devamında ne oldu peki? Sen düştünmü? Sen düşünce kaçtılarmı ne oldu?
    mevzunun devamı ben kaydım düştüm motorun farı kırıldı köpeklerde kaçtı :D allahtan da kaçtılar tutuyodum yoksa bişeyleri :D :D

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bu köpeklerin araba ve motor kovalama sevdaları nerden geliyor anlamıyorum bende köpek besledim çok severim hayatta korkmam ama bazen zorunlu kaçma içgüdüsü oluşuyor ama yanlış içgüdü çünki kaçtıkça daha fazla kovalıyorlar yok gibi davranıcan hatta üstlerine gidince onlar kaçıyor
    valla ben de köpekten korkmam ama 10-15 tane olunca senin dediğin gibide celil abi zorunlu kaçma isteği duyuyosun ve panikliyosun tabi panikleyince de olanlar oluyo :D

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla Antalya'da başı boş köpek çok fazlaydı bir arkadaşım vardı erdoğan diye garibim köpek diyince eli ayağı oynardı motorsiklette arkasında iseniz ERDOĞAN KÖPEEKK diye seslice bildiri yapın :D gerisini ona bırakın besmele ve kelmeyi şahadet getirmeye başlayın :D

sahil yollarında o kadar çok köpek vardıki onları çözmeniz gerekiyor kişiliklerini :D

daima yanlarından debriyajı çekip geçiyorum sessizce eğerki içlerinde birisi ayaklanıp hav derse salıyorum debriyajı bilinçli bir şekilde uzaklaşıyorum :D

kaç kere ölümden döndüm ya Allah'a şükür hiç düşme durumum olmadı ama ya arabaya girecektim ya faleze uçacaktım yada bir yerlere toslayacaktım..

çok adrenalin dolu bir an :d

hocam sizede çok geçmiş olsun kötü olmuş öyle bir çeteyle karşılaşmanız artık o yoldan geçmeyiniz gezici tim olmuyor onlar kalabalık gruplar genelde bulundukları yerden hep beraber ayrılmazlar

aman ha bir daha panik durumunda hiçbir şekilde ön frene basmayınız.. heleki köpekler sizi kovalarken iş işten geçmiştir. durmamaya gayret gösterin.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)