Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım benim ev dağın hemen ortasında en son ev ayrıca ankaradaki bütün belediyeler yakaladıkları köpekleri bizim buraya atarlar yani anlayacağın köşe başına 4 veya 5 köpek düşüyor maşşalah hepside dana gibi bide saatleşmiş gibi hava karardımı hepsi bi araya toplanıyor toplandıkçada mertleşiyorlar sabahları kuyruk altta gezen kööpekler akşam oldumu kuyruk tava sapı gibi dimdik hiç taviz yok daha 4 gün önce motoru çalıştırmamla beraber motorun sesine kızmış olsa gerek köşe başından bitanesi ağır bi tempoda havlaya havlaya yanıma geldi hemen motoru susturdum aramızda 2 metre felan kaldı hoşt diye motordan güçlü bi sesle bağırdım allahtan tekti korkmadı ama yanımdan asil bi şekilde geçti giiti aslında sayıları kaç olursa olsun kurtulmanın bi yolu var ama oda motorda kullanması zor oluyor çocukken oynadığımız torpiller varya atınca şiddetli bi şekilde patlıyo ondan akıları cıkıyo kacacak yer arıyorlar ama işte dediğim gibi hıyarların nezaman nerde çıkacakları belli olmuyor elimizde torpille dolaşacak deyiliz ya genede torpidoda 5 6 tane bulundurmakta fayda var
tavsiyen için çok sağol bu arada bu torpil işi kafama fena yattı :D el bombası taşicam yanımda atınca parçalansın şerefsizler :D