Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Kamp için malzeme

Arkadaşlar yaz kampları için çadır tulum mat filan almak istiyorum. Bunun haricinde kamp için olmazsa olmazlar -kardeşim kampa gideceksen mutlaka şu da olmalı- diyebileceğiniz aklınıza gelen neler var ve birde bunları uygun fiyatta nereden alabiliriz bulabiliriz ?

Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben çadır ve tulumu bim den almıştım. baya ucuza gelmişti ozamana göre. ama hiç kampa gidemedim :P o yüzden başka ne lazım bilemiyorum. takip edeceğim bir konu olacak.
    .

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben başkent üniversitesi'nde kampçılık ve doğa sporları topluluğu'nda (kadost) başkanlık yapıyorum. bu konularda yardımcı olabilirim. kamp için mat, tulum ve çadırın dışında mutlaka soğutucu/ısıtıcı ya da termos, kafa lambası ya da fener, çekiç, pense gibi alet edavat olması gerekir.

decathlon, metro, bazen bim iş görür.
    Konu Umut can tarafından (22.January.2012 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben başkent üniversitesi'nde kampçılık ve doğa sporları topluluğu'nda (kadost) başkanlık yapıyorum. bu konularda yardımcı olabilirim. kamp için mat, tulum ve çadırın dışında mutlaka soğutucu/ısıtıcı ya da termos, kafa lambası ya da fener, çekiç, pense gibi alet edavat olması gerekir.

decathlon, metro, bazen bim iş görür.
    Yazdım bi kenara hocam. Çok sağol

Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben çadır ve tulumu bim den almıştım. baya ucuza gelmişti ozamana göre. ama hiç kampa gidemedim :P o yüzden başka ne lazım bilemiyorum. takip edeceğim bir konu olacak.
    Bim de hiç gözüme çarpmadı daha önce :(

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Genel olarak bir kampta gereken bir sürü malzeme vardır aslında onlara değinmedim hocam. onlarda çok detaydır ama olmazsa olmazlarıdır genelde. bir liste çıkarmışlığım yok ama biraz uğraşıp buraya yazabilirim.

dediğim gibi 'bazen' bime gelir broşüründen falan denk gelirsen bir ihtimal bulursun. ama kalite konusunda biraz tereddütler yaşanabilir.

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    İyi günler hocam.
    Benim 2 ev arkadaşımda Cumhuriyet üniversitesi dağcılık klubünün başkan ve yardımcıları (cüdost) onlara senin sorunu sorduğumda sadece yaz kampına yönelikse yapacağın kamplar öyle bilinmiş kamp malzemeleri satan yerlere gitmesine gerek yok ama yinede kaliteli almak istiyorsan kadıköy, eminönü ve karaköyde bolca yan yana mağazalar bulunuyor buralardan temin edebilirmişsin.
    İşin ucuzuna kaçmak istersen büyük alışveriş mağazaları yaza doğru kamp malzemeleri getiriyor buralardan çok ucuza alıp iş görebilirsin.
    Kamp için olmazsa olmazlar ise; Çadır, Mat, Uyku tulumu, termos, penseli bir çakı ,yemekleri pişireceğin ufak bir kap küçük kamp tüpü, ( nurgaz tüp varmış 10liralıık 1 hafta rahat rahat yetermiş).
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gerçi arkadaş söylemiş ama çakı demiş bence biraz heybetli bi bıcak al avcı işi yaklaşık 2 kiloda kalitelisinden suçuk hem bozulma ihtimali yok hemde çabuk pişer bu arada netten serdar kılıcın doğada tek başına videolarını izlemeni tavsiye ederim sana yardımcı olacak bir çok konu var bak şimdi bende imrendim .
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler hocam.
    Benim 2 ev arkadaşımda Cumhuriyet üniversitesi dağcılık klubünün başkan ve yardımcıları (cüdost) onlara senin sorunu sorduğumda sadece yaz kampına yönelikse yapacağın kamplar öyle bilinmiş kamp malzemeleri satan yerlere gitmesine gerek yok ama yinede kaliteli almak istiyorsan kadıköy, eminönü ve karaköyde bolca yan yana mağazalar bulunuyor buralardan temin edebilirmişsin.
    İşin ucuzuna kaçmak istersen büyük alışveriş mağazaları yaza doğru kamp malzemeleri getiriyor buralardan çok ucuza alıp iş görebilirsin.
    Kamp için olmazsa olmazlar ise; Çadır, Mat, Uyku tulumu, termos, penseli bir çakı ,yemekleri pişireceğin ufak bir kap küçük kamp tüpü, ( nurgaz tüp varmış 10liralıık 1 hafta rahat rahat yetermiş).
    Arkadaşına da sana da çok teşekkürler dostum. Sadece yaza yönelik olsun istemiyorum. hem yaz hem kışın iş görecek şekilde bişeyler almayı düşünüyorum. Yani ne dandik olsun ne de çok kabarık olsun maksadım. Orta halli bişeyler ;)

Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçi arkadaş söylemiş ama çakı demiş bence biraz heybetli bi bıcak al avcı işi yaklaşık 2 kiloda kalitelisinden suçuk hem bozulma ihtimali yok hemde çabuk pişer bu arada netten serdar kılıcın doğada tek başına videolarını izlemeni tavsiye ederim sana yardımcı olacak bir çok konu var bak şimdi bende imrendim .
    Sağlam bi çok kullanışlı çakı aklımda zaten hocam. Çok teşekkürler

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    sadece bir öneri motorsikletin aküsüne çakmaklık bağlatırsan cep telefonu, navigasyon, ufak ışıldak, vb. şarj edebilirsin ben yapmıştım 3-5 liraya mal olyor oldukça işe yarar diye düşünüyorum

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece bir öneri motorsikletin aküsüne çakmaklık bağlatırsan cep telefonu, navigasyon, ufak ışıldak, vb. şarj edebilirsin ben yapmıştım 3-5 liraya mal olyor oldukça işe yarar diye düşünüyorum
    O benim de aklımda dostum.. Özellikle telefon için çok lazım olduğunu çoğu kişiden duymuştum.

Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)