Siz hayal edin biz şekillendirelim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71324388/detay
ChopperS
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Siz hayal edin biz şekillendirelim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71324388/detay
ChopperS
![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)celil abi hayırdır ne iş bu kadar araştırma :D
spyderda değişimemi gidiceksin o yusden ön araştırma falan yapıosun o aradada bizle paylaşıosun :D
At avrat silah
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Arkadaslar bu makinanin fiyati konusunda exper degilim ama sunu soyleyebilirim.
1.On catal degismis
2.On jant B9'dan
3.depo elde gecmis
4.ekzoslar ozel siparis fakat adaptasyonda sikintilar var.
5.sele ozel yapim.(olmismu bence hayir)
6.Sase soft tail'den hard tail'e donusturulmus.
7.Arka jant eger orijinal ise fiyatlari 4500$ basliyor
8.Arka lastik resimden kurmus oldugum orantilara gore yaklasik 280~300 bubunda fiyati en ucuzlari yurt disinda 450~650$ arasinda.
Ozetliyecek olursak ben 15 000~20 000TL iscilik dahil masraf goruyorum.Olmusmu .......? Bence basarili taraflari var olmayan taraflarida var. Genel olarak bir uyumsizluk goruyorum bircok tarzdan alintilar yapilmis mesela ben old school , big dog , spyder ve standart motor imalati cizgileri goruyorum. Bence arkadas baslamadan once bir tarz belirleyip kendince yorumlayabilirdi kisilik katardi motora . Arka teker akslarini dahada geriye cekmis mesela belkide mekanik bir sikintidan gelmistir ama bence olmamis ama kivrintilar guzel.
Dahada cok yorum yapmak istemiyorum bence yapmis oldugu masrafa cokdaha guzel birseyler yapilabilirdi.
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Herşeyden önce tarz meselesidir.Adam istediği gibi yapmışsa,istediği parayı da isteme hakkına sahip. Ben her zaman emeğe saygı diyor.Çok hoş olmuş diyorum![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Motor üzerinde çok emek var işçiliğini adam kendisi yaptıysa maliyeti çok cuzzidir
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)çok abartılı bi tipi var, hiç bana göre değil ya
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)uzaylı balgamına benzemiş motor, tipik bir "para var, ama zevk yok" durumu bence...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)