ARKADAŞLAR BU MAKİNAYI SAHİBİNDEN COM da BULDUM SATILIK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72282946/detay
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ARKADAŞLAR BU MAKİNAYI SAHİBİNDEN COM da BULDUM SATILIK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72282946/detay
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Abi ben dün baktım bu makinaya. Hatta 3.000TL yazacakmış da eli mi sürçmüş diye düşündüm ama adam cidden 30.000 istiyor. Çok değil mi sence de?
Yani düşünüyorum da; varsa böyle bir piyasa sanayi burnumuzun dibinde, tanıdıklar da var, alır yapar satarız icabında... :D
regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)Evet bende gordum o makinayı gerçi yapan arkadaş belliki çok uğraşmış...keyifli bi motor olmuştur eminim yalnız süren arkadaşın 2.10 boyu olması lazım ki önünü görebilsin) ben sürsem o motoru yola yandan bakmam lazım
))
yok ama olucak
istanbul
A Rh (-)böyle bir motorun taş çatlasın maliyeti ne kadar tutar ??
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Adam gerçekten emek harcamış. Çok tatlı görünüyo. Hırçın ve seksi.. 3.000 kesin alırdım![]()
![]()
![]()
![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)arkadaşlar herkez fiyat hakkında bi yorum yapmış ancak el emeği özel üretim vb. şeylerin fiyatı kişiden kişiye ( hem alıcı olarak hemde yapan üreten olarak) değişmektedir. bu yüzden açık artırmalar vardır. dip fiyatı üreten belirler ve satın alan kişi ise pahasını belirler. özellikle şunu belirtmek istiyorum yapımında gerçekten çok emek harcanmış olan yegane tek bir ürün için her zaman malzemenin olabildiği ( ulaşılabilen) en kalitelisi kullanılmaya çalışılmaktadır. çünkü bu özel üretim materyaller kullan at şeklinde değilde evladiyelik düşüncesi ile yapılmaktadır.
* sadece moto değil tablo antika araba mobilya vb. olarak genel düşündüğümüzde..
tabi burda 250cc regal motor(ulaşılabilen) kullanıldığı için diğer malzemeler içinde yinede insanın kafasında soru işaretleri çıkmıyo değil hani:?
At avrat silah
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Konu Rona tarafından (27.Ocak.2012 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)birde burdan bakmanızı öneririm, bu motor türkiye şartlarında yolda gitmez, heryer köstebek cukuru olmuş, orası burası vurduğunda canın yanacak, sadece süs olarak vitrine koyarım derseniz alın gitsin![]()
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)