Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

linkinescence4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soner ERASLAN
    Elektrik mühendisi
     şu an için yok...
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Thumbs up pek yakında aranızdayım...

bi kaç ay önce, ucuz yollu yamaha fazer6 ararken tesadüf eseri sahibinden.com'da gördüm regal raptor motorları ve o anda senelerdir saklı kalmış "chopper" yanımı keşfettim fiyatının uygun olması ve ilk motorum olacağı için fazla para bayılmak istemediğim için regal raptor'da karar kıldım, ancak şöyle bir sıkıntım var: boyum 1.86 daha önce abimin ve arkadaşların mondial 250'lik motorlarını kullanmıştım, oyuncak gibi kalıo altımda boyuma en uygun 350 spider gibi duruyo. siz ne düşünüyosunuz, boyu uzun olup da regal raptor kullanan arkadaşlar var mı? bir de spider ile johnny pag aynı motorlar mı? henüz çözemedim de...

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    benim boy 181 kilo 87 250 e 9b var gayet güzel druyor hatta kontrol etmekte zorlanıyorum bence sende herhangi bir sıkıntı yapmaz, johny pag amerikadaki ismi motorun.

Soner ERASLAN
    Elektrik mühendisi
     şu an için yok...
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    teşekkürler verdiğiniz cevaplar için, ama ben yine de 350cc spider'da karar kıldım gibi bi aksilik olmazsa alcam inş.

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benim de boyum 1.86 ve Daytona 350cc kullanıyorum.. Genelde şehir içi kullanıcaksan ve 350lilik almayı düşünüyorsan, RR Daytona 350cc tavsiye ederim

Soner ERASLAN
    Elektrik mühendisi
     şu an için yok...
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de boyum 1.86 ve Daytona 350cc kullanıyorum.. Genelde şehir içi kullanıcaksan ve 350lilik almayı düşünüyorsan, RR Daytona 350cc tavsiye ederim
    şehiriçi de kullancam tabi ama niyetim çok da uzun olmayan yola gitmek,350-400km yaparım her yola çıkışımda diye tahmin ediyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı linkinescence4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kaç ay önce, ucuz yollu yamaha fazer6 ararken tesadüf eseri sahibinden.com'da gördüm regal raptor motorları ve o anda senelerdir saklı kalmış "chopper" yanımı keşfettim fiyatının uygun olması ve ilk motorum olacağı için fazla para bayılmak istemediğim için regal raptor'da karar kıldım, ancak şöyle bir sıkıntım var: boyum 1.86 daha önce abimin ve arkadaşların mondial 250'lik motorlarını kullanmıştım, oyuncak gibi kalıo altımda boyuma en uygun 350 spider gibi duruyo. siz ne düşünüyosunuz, boyu uzun olup da regal raptor kullanan arkadaşlar var mı? bir de spider ile johnny pag aynı motorlar mı? henüz çözemedim de...
    merhaba soner aramıza hoş geldin
    boyun biraz uzun olsada 250e 9 kasaları rahat kullanabilirsin fakat spyder boyuna daha rahat uyar 350cc nin fiatı yüksektir 250cc nin daha uygundur ama dengesi küçük kasaya göre biraz daha alışma süreci ister john pag spyder in kasanın yaratıcısıdır regal raptor onun kasalarını kullanıyor
    Konu CELİL tarafından (28.January.2012 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    fazer ii motordur ancak kullanım amacı belli.ucuza bırakılanlar ise belli yüksek ihtimal mesnet biyaları jant bilyaları dökülmek üzeredir vb..ayrıca devamlı 10bin üstü devir yedirilen bi makinadan 100bin km bi ömür beklenemez ve emin ol alcağın makinanın km göstergesi sardırılmış olucaktır yani kesin 100bine yaklamış olucaktır gerçek kmsi.ayrıca bildigim kadarıyla sanırsam 2006 yılına kadar olanlardı ama emin deilim gaz kesme problemi var ingilizce kısalltma bi ismi var ama hatırlamıorum şu an :D sıfır almaya kalksan zaten ülkemzide 6nın satışı yok artık bildiğim kadarıyla sadece fazer8 satılıyo
    tarz olaraksa bahsetmiorum bile...
    At avrat silah

Soner ERASLAN
    Elektrik mühendisi
     şu an için yok...
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    fazer ii motordur ancak kullanım amacı belli.ucuza bırakılanlar ise belli yüksek ihtimal mesnet biyaları jant bilyaları dökülmek üzeredir vb..ayrıca devamlı 10bin üstü devir yedirilen bi makinadan 100bin km bi ömür beklenemez ve emin ol alcağın makinanın km göstergesi sardırılmış olucaktır yani kesin 100bine yaklamış olucaktır gerçek kmsi.ayrıca bildigim kadarıyla sanırsam 2006 yılına kadar olanlardı ama emin deilim gaz kesme problemi var ingilizce kısalltma bi ismi var ama hatırlamıorum şu an :D sıfır almaya kalksan zaten ülkemzide 6nın satışı yok artık bildiğim kadarıyla sadece fazer8 satılıyo
    tarz olaraksa bahsetmiorum bile...
    kesinlikle katılıyorum söylediklerine, bugüne kadar temiz bir fazer, güvenilir bir satıcı bulamadıgım için almaktan vazgeçtim. başlangıcı RR ile yapmaya karar verdim, devamına bakacaz artık

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    kesinlikle katılıyorum söylediklerine, bugüne kadar temiz bir fazer, güvenilir bir satıcı bulamadıgım için almaktan vazgeçtim. başlangıcı RR ile yapmaya karar verdim, devamına bakacaz artık
    hoşgeldin hayırlı kararlar vermen dileğiyle, RR ile başlamak doğru karar.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geçen kış sahibinden com'da fz 6 10.500 tl ye vardı. Daha 1000 km yapmamış ,modelini hatırlamıyorum, selenin üzerinde naylon vardı. Zaten topu topu 2-3 gün durdu ilan. Denk gelmesi lazım..Benim arkadaş eveli yıl 11000 tl ye henüz 4000 de fz 6 alıp makineye grenaj taktırdı. Makine o kadar yakışıklı oldu ki..Fakat yeni başlayan biri için sıkı makine, arkadaş 250 yi görmüş..
    Ben de satın almaya karar verdiğimde ilk motor konusunda çok çelişkilere düştüm.. Tarzı oturmamış yeni motorcu sıfatıyla her tarza saldırdım. Japon alacaktım. Fazer mi transalp mi dragstar mı?? Bir ara Bosphorus ta henüz 4000'de 883 harley vardı, göz koydum.. Fakat tüm bunların yanında, eksi yanlarını düşündüm, başta masrafını... Parayı denkleştirip almakla bitmiyor ki? Diğer zevklerden mahrum kalıyorsun, bütçen daralıyor.

Tüm bunları tartıp, ölçüp biçip kararsızlık içinde ızdırap çekerken Spyder'i görmek için gittiğim Sefaköy'de Daytona'yı görüp beğenip aldım ve rahatladım..Tavsiye ederim. Benim makinem satılık değil, ancak forumda motorunu satmak, tarz değiştirmek isteyen ''temiz kullanan, hile hurdayla işi olmayacak'' arkadaşlar vardı. Niyetlenirsen, ikinci el de alabilirsin. Yarın öbürgün makineden-tarzdan sıkılırsan, üst makineye terfi etmek istersen ve satarsan ikinci el makinede fazla zarar etmezsin..

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)